Кому підійде?
Колись це масло я не дуже любила, оскільки в мене було в дуже поганому стані волосся( пухнасте, тонке, спалене невдалим кератином і утюжком), тому мені більше підходили поживніші масла, такі як chi чи Kerastase, з ними дійсно був помітний ефект.
Останні пів року я час від часу юзаю це масло і воно мені довподоби, оскільки моє волосся вже зовсім не таке знищене.... Коли я не хочу сильного обтяження, то мені з ним добре) Також маселко можна активно нашаровувати, воно не жирнить волосся, але робить його блискучішим, більш гладким і легшим до розчісування.
Мої пасма після масла при денному світлі.Видно, що волосся блискуче і живе.
Має східний аромат і трохи густу консистенцію. Масло дуже гарно вбирається за лічені секунди, для свого волосся я його не жалію. Тут результат покрокового вбирання.
Також воно ідеально підходить для того, щоб нанести його зверху на крем, Kerastase тут наприклад не підходить і робить сосульки, а от Matrix надає чудовий ефект в поєднанні з кремом.
Одним словом хороша штука, якщо волосся в адекватному стані, а з цим засобом буде виглядати більш виграшно.
Коментарі (0)