Ірина 🦋

Бюджетний аналог Angels' Share By Kilian

Я вже писала про парфум від Avenue Des Parfums який порівнюють з дуже популярним нішевим ароматом Tom Ford Lost Cherry https://club.makeup.com.ua/post/57255/

Сьогодні про ще один популярний аромат Passion Buenos Aires цей вже порівнюють з Angels' Share від Kilian.

Зануртесь у вечірній ритм яскравого й сонячного Буенос-Айреса з жіночою парфумованою водою Passion Buenos Aires від бренда Avenue Des Parfums. Вишуканий та теплий, цей аромат ідеально відображає усі грані латиноамериканської пристрасті та аристократичної стриманості. Він солодкий і спокусливий, з нотками деревини й прянощів. У ньому ховається душа міста, що пробуджує жагу до життя і водночас залишає в серці нотку тихого смутку.

Стать: для жінок

Oбʼєм: 50ml та пробник 2ml
Класифікація: нішева
Тип аромату: ванільні

Початкова нота: Коньяк
Нота серця: Кориця
Кінцева нота: Ваніль, Праліне, Сандал

Початок композиції звучить насиченою хвилею коньяку — багатий і звабливий, він огортає мов вишуканий атлас, додаючи звучанню вишуканої розкоші.

У серці аромату — тепла, пряна кориця, яка додає пікантного шарму і викликає відчуття затишку, ніби ви опинились у старовинному особняку.

Кінцеві ноти — це м’яка ваніль, яка плавно переходить у солодку мрійливість праліне, а сандал залишає на шкірі відчуття шовковистого дотику.

Аромат теплий, пряний принадний, та сексуальний, огортає своєю композицією. Я добре чую в ньому коньяк, корицю і ваніль. шлейфовий, досить стійкий, навіть через 9-10 годин, я все ще відчуваю його на собі, але вже близько до тіла.

Ну і найголовніше питання, чи він схожий як заявляє виробник на Angels' Share Kilian. Можу з упевненістю сказати, та схожий! Я маю цей аромат у своєї колекції. Якщо ви не можете дозволити собі зовсім не бюджетний 💰 парфум від Kilian, то цей може стати цілком непоганою заміною. Так само просто для знайомства з ароматом, щоб зрозуміти чи ваш це напрямок, завжди можна придбати пробник на makeup, його простіше купити ніж знайти пробник Angels' Share.

У оригіналу на мені стійкість довше, можна звичайно знайти невеликі розбіжності в парфумах, але при різниці в ціні вони не такі істотні, особливо якщо чуєш у шлейфі і не порівнюєш їх паралельно.

Я пробувала різні клони на цей аромат і можу сказати, що найближчими для мене стали Passion Buenos Aires та Kismet Angel Maison Alhambra.

Зараз як я зрозуміла Alhambra Kismet Angel змінили Alhambra Kismet Magic, я не пробувала нову версію, тому не можу сказати на скільки вони схожі.

Також є деяка схожість з ароматом Ambre D'Alexandrie Boucheron , але цей аромат на мій погляд все ж таки грубіший і чоловічий 👨🏻‍🦱

Oajan Parfums de Marly ще більш чоловіча версія цього аромату, зі схожими нотами, але вони різні.

Чи знайомі ви з цими ароматами? Чи любите такий алькогольний напрямок у парфумерії, якщо так, то поділіться, які ваші улюблені аромати?