#crazybeautyhacksmakeupclub
Дієві методи. Частина 2
“Дієвих методів” було багато… але перші “граблі” ми знаходили не в інтернеті, а успадковували з народної мудрості, яка передавалась з покоління в покоління. Від мами до доньки, від лікарки до пацієнтки, від бабулічок з лавочки до підлітків з насінням у руках.
Щоб ця безцінна скарбниця не загубилася, її навіть друкували у журналах та газетах. Сумнівів у недієвості таких методів бути не могло.
Але прогрес на місці не стояв… з “динозавриків” ми повільно перетворювались на “людину розумну”. У нас почали зʼявлятися компʼютери, потім - телефони. Інтернет став доступним у бібліотеках, а пізніше – вдома й навіть у телефоні! І там, у соцмережах, ми знаходили нові «чудодійні» методи.
Отже, ділюсь “дієвими” методами, які спробувала з соцмереж 😉
- Довгі вії… це ж мрія! Повірте, ніякого Міноксу не треба. Лише один девайс, який є у кожної. Берете манікюрні ножички та акуратно підрізаєте кінчики вій і... вони починають краще рости. Ну, принаймні так обіцяють... іііііі за умови, що очі залишаться на місці… ну і свої вії обріжете рівно 😂
- Як подовжити чистоту волосся, коли такого засобу як “сухий шампунь” в крамницях нема… Берете звичайне борошно, посипаєте голову і гарно вичісуєте. Борошно як і сухий шампунь абсорбує жир. Усе б нічого, але є нюанс: з ним надто просто переборщити, адже посипати себе потрібно зверху з ложечки. Після такого лайфхаку з впевненістю можу сказати - я солодка булочка і це не пусті слова 😂
- Реанімуємо нігті. Попереду важлива зустріч. У вас мʼякі тонкі нігті і один надламався трішки скраю. Не треба його зрізати чи спилювати. Набагато ефективніше його реанімувати. Беремо прозорий лак і проходимось ним декілька разів. Не тримається - робимо латку з чайного пакетика і фіксуємо лаком. Нюанс: з таким манікюром треба ходити як жаба з розчепіреними пальцями, щоб від необережного руху не здерти ніготь вже до мʼяса. Але краса вартує жертв 😂 та й можна похизуватися якимсь браслетиком чи колечком.
Недостатньо повеселила та недавно приєднались до клубу? Запрошую прочитати першу частину “дієвих” методів з народної мудрості. Там є історія про те, як я була... Пікачу 😂. Впевнена, вам сподобається: https://club.makeup.com.ua/looks/30757/
P.S. Не повторюйте мої помилки.
Коментарі (0)