Шалом Zielinski & Rozen
#майженетревелпост
Доля ласкава до мене і нещодавно мені випала можливість прийняти запрошення в гості від моєї подруги в Ізраїлі.
Ще до поїздки я поділилася з подругою, що я б дуже хотіла відвідати магазинчик Zielinski & Rozen, бо побувати на батьківщині бренду і не завітати до них - блюзнірство.
Ми мали дуже насичену культурну програму, а часу було обмаль. Ми багато чого не встигли, а про візит до магазинчику вже й мови не йшло. Але моя подруга пам'ятає все🥹
Милуючись мальовничими вулочками старого Яффо, яким далеко не одне сторіччя, подруга підвела мене до чарівної крамнички, що заховалась між прилавками гомінкого базару.
Це був він - магазинчик Zielinski & Rozen. Відверто кажучи, я аж запищала.
Місце дуже автентичне, справжня старовинна лабораторія парфумера. Не дивлячись на ароматну продукцію, в магазині є чим дихати. Око чіпляється за кожен міліметр крамниці, навіть забуваєш, що ти в парфумерному магазині і все більше розумієш - це справжній арт-центр.
В чому ж різниця?
Тут немає мініатюр чи маленьких пляшечок.
250 мл гелю для душу? Ні, тут буде літровий баняк, бо в Ізраїлі ніхто не купує щось "міні" - тут в ходу все "максі" та "по три".
Звісно, першим ділом я кинулась до парфумів. Найменший об'єм тут 50 мл. Валізи я із собою не мала, а з провозом рідин на борту літака завжди якісь проблеми, то я вже подумала, що доведеться мені піти з порожніми руками та душею.
Але величезний стенд з милом дарував мені надію
Вибір тут неймовірний, але мій вибір одразу впав на Black Vanilla (ex. Vanilla Blend).
Це найсолодше, що є в їхній колекції. Глибокий та яскравий аромат ванілі, навіть мило без характерного мильного запаху на фоні, звучання з парфумом просто стовідсоткове.
Мило запаковане в крафтовий папір, та кожен брусочок підписаний вручну. Розгортаючи папір розумієш - це справді ручна робота, трохи нерівні краї додають цього особливого шарму.
Безмежно шкодую, що взяла тільки один шматочок.
Як воно піниться ми сьогодні не дізнаємось, бо я планую його використовувати як саше для білизни - дуже не хочеться розлучатися з цим ароматом.
Коментарі (0)