Інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі
Після кількох днів використання сироватки La Roche Posay Mela B3 Serum я зрозуміла, чому цей засіб так хвалять
Консистенція сироватки нагадує легкий гель. Коли я її наношу, здається, що шкіра буквально “п’є” цей засіб.
Дуже швидко вбирається, і одразу після нанесення немає ані липкості, ані жирного блиску. Навіть коли поспішала зранку, це не заважало.
Мої враження після кількох застосувань:
- Хоча пігментні плями за кілька днів не зникли, я вже бачу, що тон обличчя став рівнішим.
- Я використовувала її разом зі своїм звичайним кремом і не помітила жодних “конфліктів”. Тональний крем також лягає добре, не скочується й не підсушує шкіру.
- Сироватка економна у використанні – буквально кількох крапель вистачає для всього обличчя.
- Хоч це не зволожувальна сироватка, після неї шкіра відчувається м’якшою та зволоженою. Особливо помітно це ввечері, коли після довгого дня шкіра зазвичай буває сухішою.
Кому підійде?
Це ідеальний варіант для тих, хто хоче ніжно вирівняти тон шкіри, не побоюючись подразнень. Вона підходить для всіх типів шкіри.
Формат пробника: 10 мл виявилося достатньо, щоб повноцінно оцінити засіб. Для сироватки це досить великий обсяг.
Ця сироватка мене приємно здивувала. Навіть після короткого часу використання шкіра виглядає здоровішою й доглянутою. Головне, що вона не лише бореться з пігментацією, а й додає шкірі зволоження та м’якості.
Коментарі (0)