Glow Up
Враження від Mermade Glow Up Patch
Гідрогелеві патчі Mermade стали моїм базовим варіантом, на який одразу я звертаю увагу. Я вже мала зелені патчі, а тепер взяла дуже милу рожеву баночку.
Якщо чесно, то сильної відмінності між ними не помітила, адже у мене немає особливих вимог до них, хочу лише зволоження та відчуття свіжості, особливо це актуально зранку. І це якраз я отримую 🩷.
Це такі базові освіжаючі патчі, що допомагають прокинутись та виглядати більш свіжо.
А якщо звернути увагу на ціну та комплектацію, то виникає питання: що ще треба?) Там все ідеально: ціна порівнянно не велика 60шт патчів, милу білу баночку з мембраною всередині і лопатку.
Самі патчі власне гідрогелеві, вони прозорі та мають рожевий відтінок. Розмір, на мою думку, базовий, у мене не велике обличчя і патч залазить і на щоку. У баночці вони "плавають" у рідині, що не дає їм висохнути, завдяки чому, коли їх витягати з баночки, вони залишатимуться вологими і зможуть добре зволожити шкіру під очима.
Баночку я зберігаю у холодильнику, а перед відкриттям трішки трясу.
Патчі тримаються нормально на обличчі, якщо дуже багато рідини навколо нього, то він може сповзати, та вистачає лише трішки зафіксувати їх пальцями, як все буде ок).
Тримати їх не потрібно довго, достатньо 5 хвилин, і точно не потрібно тримати до повного висихання, бо ефект буде зворотній. Зазвичай, коли я їх знімаю, то шкіра навколо очей залишається вологою, а патчі сухими, цю вологу я ще можу розприділити пальцями, дуже акуратно, адже шкіру у цій зоні не можна тягнути.
З цікавого, у складі є гліцерин, екстракт водоростей, гіалуронова кислота, пантенол, колаген, бетаїн, Трипептид-10 Цитрулін, кофеїн, та ще різні екстракти, зокрема хочу виділити, що у складі є екстракт троянди дамської, я побоювалась, що у мене може бути алергічна реакція на цей компонент, та все нормально.
А ви бачили новинку?
Поки я шукала патчі на сайті, побачила, що у Mermade є нова версія цих патчів 😍
Коментарі (0)