Тетяна Супронюк

Тестую рідкі матові помади O’BAYS #testmakeupclub

Тестую рідкі матові помади O’BAYS #testmakeupclub

Завдяки можливості тестування, до мене потрапили 3 відтінки матових рідких помад від O’BAYS.

Перше, що відмітила, коли відкрила посилочку - це якість пакування помад.

Кожна помада має індивідуальну картонну упаковку, що виглядає дуже презентабельно.

Сама помада має пластикову упаковку, яка неймовірно приємна на дотик.

Виглядає дуже гарно і стильно, буде окрасою косметички або сумочки.

Зручний дозатор-аплікатор, маленький спонжик-кінчик, дозволяє рівномірно нанести помаду, навіть без олівця.

Тестую рідкі матові �помади O’BAYS #testmakeupclub

Помади нанесені у такому порядку

• 03
  • 02
  • 01

Для мене це класичний рожевий барбі-відтінок. З легкою ноткою персикового відтінку.

Додає образу яскравості.

Буде класним варіантом на літо.

Класичний червоний з холодним підтоном.

Гарний колір.

Не можу сказати, що це нюд.

Коричневий колір з ноткою лілового. На мені виглядає темним.

• Як і всі матові помади, ці підсушують губи. До нанесення помади, губи потрібно зволожити, щоб помада лягала рівно та не підкреслювала сухість
  • Мені дуже сподобалася упаковка, приємний на дотик пластик, оригінальний дизайн, перехід з чорного в прозорий підкреслює колір помади всередині флакону.
  • Запах... я його не зрозуміла. Тобто, його й наче немає. Сама помада не пахне, але коли наносиш на губи відчутно посторонній аромат. При першому нанесенні я подумала, що мені здалося, але ні, запах присутній. Згодом вивітрюється з губ, і його не відчуваєш... а може просто звикаєш)))
  • Відтінки універсальні, хоч їх і мало. Кожна дівчина знайде свій в цій трійці.
  • Відтінки дуже пігментовані, краплинки достатньо, щоб нанести на губи. та рівномірно розприділити.
  • Формула та текстура помади дуже класна, притаманна класичним рідким текстурам, що дають матовий фініш. До речі, помада застигає на губах дуже швидко.
  • Відтінок мені найбільше сподобався 1. Він нагадав мені мої студентські роки, я тоді мала помаду схожого відтінку.
  • Стійкість хороша. Витримає чашку кави, або поцілунки у щічку.

Дякую команді MAKEUP Club за можливість тестування

25 листопада, 2024
25 листопада, 2024