LN Pro Multi-Finish Eyeshadow Pallette: проблемна, але приваблива
Або чому всі в один час хотіли відтінок Dusty, але потім почали з'являтися сумнівні відгуки (доречі це саме з цим відтінком так, принаймні на Candy, Sandy - не бачила таких проблем)
Коли ця палетка тільки вийшла, всі бьюті блогери нашої країни були в захваті від якості і відтінків цієї колекції палетки. І певна річ, пройти повз шикарну відтінку з дуахромами - я не могла.
Думаю по самій палетці, по те як затерта упаковка ( а лежить вона в мене в туалетному столику, у відсіку де ТІЛЬКИ ПАЛЕТКИ), по заюзаності деяких відтінків і міні ямочках навіть у матових відтінках - видно що користуюсь. І так, це одна з моїх улюблених палеток, яку я люблю використовувати як для повсякденного макіяжу, так і для святкового.
Відтінки та фініші
В палетці Dusty 10 відтінків, які мають різні фініші : 5 матових, 1 глітер(пігмент), 1 сатинові і три спаркла.
- Світлий матовий відтінок. Беж з легким розуватим підтоном виглядає дуже натурально на повіках і використовується мною доволі часто. Він гарно пігментований, не пилить.
- Дуохромний глітер/пігмент білого кольору. Хоча цьому відтінку більше личить назва мультіхром. Він мість в собі сріблястя, золотисті і рожево-блакитні блискітки. Він переливається, має неймовірне сяйво. Наче пилок якоїсь феї, зимової феї.
- Коричневий ( я б назвала Mauve ) матовий відтінок. Як же я люблю такі відтінки, які розтушовуються з таким приємним рожевим теплим підтоном. Нема в ньому нічого рудого, нема і червоного, з яким складно працювати. В цьому рефілі є "ямка". Він гарно пігментований, добре тушується.
- Бежево-рожевий відтінок/ світло лососевий матовий відтінок. Має гарну пігментацію, наноситься без жодної проблеми, тушується фантастично. Трошки пилить, чудово змішується з іншими матовими відтінками палетки.
- Рожево-ліловий дуохромний спаркл. В нього присутня "руда" підложка, яка доречі присутня в усіх спарклах цієї палетки. Він мій фаворит серед спарклів, доволі капризний, але сяє просто неймовірно.
- Медовий сатиновий відтінок. Ніжний, легкий, добре переноситься. Не йде сторону рудих/бронзових/мідних відтінків.
- Сіро-коричневий матовий відтінок. Нейтральний відтінок, гарно тушується, ідеальний для затемнення. Гарно нашаровується, передається без плям.
- Фіолетово-ліловий дуохром на рудоватій підложці. Дуже схожий по текстурі, властивостям з рожевим. Працювати з ним так само - інколи складно.
- Блакитно-фіолетовий дуохром на рудуватій підложці. Все як і з іншими двома відтінками. За рахунок кольорів дає більш морозний і вологий ефект на повіках.
- Коричневий матовий відтінок. Це найтемніший і найпігментований матовий відтінок. Ним дуже легко зробити насичені стрілки (якби я їх вміла робити). Тушується гарно, не пильний, економічний у використанні.
Ось так виглядають всі відтінки в два шари
Сподіваюсь мені хоч трошечки вдалось передати те сяйво спарклів, які так гіпнотизували людей. Саме через це сяйво люди і замовляли цю палетку, бо такі відтінки на момент виходу - були доволі дефіцитними, особливо в бюджетному сігменті.
Всі матові відтінки чудової якості. Вони шовковисті, гарні за пігментацією, легко тушуються. З ними в мене ніколи не бува бруду і плям.
Але що ж не так в цій ідеальній палетці ? Є деякі складності з цими неймовірними сяючими відтінками. З ним доволі складно працювати: їх важко перенести на повіки, а коли вдається то інколи це виглядає не ок. Тож наглядно хочу продемонструвати, як виглядають вони при різному варіанті нанесення
Нанесення пальцем
Нема нічого простішого, як нанесення пальцем сяючуго відтінка. Більшість з нас і наносить сяючі/металек відтінки саме за допомогою пальця. Але в ції палетці є одне "але".
Ось так виглядають свотчі нанесння пальця. Свотчі виходять напівпрозорими, більше виділяється руда підложка. Я не сильно давила на шкіру, бо всі ми розуміємо - з повіками в нас точно не вдастся "надавити". А то так і яблучко може закотитися, під час нанесення тіней)
І саме мабуть через це - відгуки на палетку доволі різні. Бо після фантастичних свотчів, люде не розуміють - чого такого ефекту немає на повіках.
Нанесення плоским пензлем
Ну тут все настільки погано, що впринципі і показувати не треба було, але ви повинні знати що і такий результат можна отримати. Через деяку рихлість рефілів, подібний спросіб не тільки мало ефективний, а ще й дає брудний ефект.
Нанесення плоским пензлем з додаванням фікс спрею
Порівняйте ефект зверху і цей: це один і той самий пензель, один і той самий продукт, але з маленьким лайфхаком. Ці 4ри рефіли ой как люблять клейку базу або таке вологе нанесення. Це дозволяє передати всю красу відтінків, все сяйво.
По факту виробник просто не додав інформацію що це не тіні, а саме пігменти і що з ними буде морока.
Такий спосіб дає вологий фініш, де більше виділяються сяючі часточки, а руда база не така очевидна. Ідеально підходить якщо наносити поверх якоїсь кольоровиї підложки (особливо гарно на темних)
Нанесення на базу (в моєму випадку на GlamBee)
Мій улюблений і найпростіший спосіб - база під тіні/база під глітер. Це дає максимальне покриття цих продутів, максимально щільне і сяюче. Руда база стає більш щільною, темною. Всі відтінки максимально насичені. Для такого варіанту кольорова підложка не обов'язкова. Такий варіант має більшу стійкість, кращу фіксацію. Якщо пр авильно обрати базу - такий макіяж протримається весь день
"Це шкіра вбивці Белло"
Чи що там казав Едвард ?)
Це як доповнення, я вирішила показати, як сяють всі ці часточки, як вони переливаються, світяться від різного освітлення І ЩО БУДЕ ПІД ОЧИМА, якщо не закріпити/не нанести базу. О так, все це сяйво дійнсо може опинитися під вашими очима. І я повинна вам була це все показати.
Повірте, після таких нюансів, свотчів як гарних і поганих, ви вже будете знати - чи хочете ви цю палетку чи ні. Бо не буває продукта з 100% гарними відгуками.
Так, ця палетка проблемна, так до неї потрібен підхід. Але якщо ви його знайдете ( у вас може бути взагалі інші лайфхаки, інші продукти і так далі) - ви будете в захваті від неї.
Особисто я - задоволена цією палеткою.
Коментарі (0)