bimbo girl makeup
Тренд 2000-х повертається!
Стиль бімбо дівчат знову в тренді і далі набирає популярність.
На жаль, я не застала того часу, коли цей стиль був в моді, але завдяки відео в тік тоці я побудувала для себе образ і розумію про що це, але багато хто чує про це вперше, тому я трохи допоможу вам зунуритись у цю естетику.
Взагалі перше, що можна знайти в інтернеті по запиту «bimbo girl”: сленговий термін для традиційно привабливої, сексуальної, наївної жінки. З початку 21-го століття «стереотипна бімбо» стала привабливою жінкою. Його часто використовують для опису жінок-білявок, важкого макіяжу та відкритого одягу. Це дівчата які впевнені в своїй привабливості.
Один з основних атрибутів цього стилю достатньо темний тон шкіри, схожий на автозасмагу, велика кількість бронзеру, світлі губи і дуже акцентні очі.
Зараз я вам розповім послідовність та деякі унікальні деталі для створення образу бімбо.
Нанісши тон обов’язково потрібно гарно заматувати обличчя. Для цього образу я спеціально взяла найтемніший тон який у мене є.
Далі я переходжу до брів, буду робити їх якомога тоншими, адже це теж невідʼємний елемент даного стилю.
Необхідно висвітлити абсолютно усе повіко і додати багато блискіток.
І тепер найнезвичніше для мене, профарбувати і верхню і нижню слизову чорним каялом, а також не забути профарбувати війковий ряд. Також можна трохи розтушувати каял пензликом та протягнути стрілку, головне щоб вона не була тонкою.
Насправді я не задоволена олівцем для очей Eveline Cosmetics Eye Max Precision, хоча він має насичений колір, по стійкості я б хотіла кращого.
Вії необхідно добре профарбувати тушшю, майже до стану «павучих лапок», тому не варто шкодувати продукту.
Коли макіяж очей готовий переходимо до бронзера, румʼян, хайлайтеру та ліп комбо.
Так як у мене немає бронзера, бо зазвичай я його ніколи не використовую в макіяжах, замість нього я використовую тіні, наношу їх пензликом та розтушовую. Так само і з румʼянами та хайлайтером.
Бронзер необхідно наносити і на скули і на лоб і на підборіддя, тобто усюди, щоб шкіра мала ефект засмаги.
Для такого макіяжу я спеціально знайшла помаду, яка лежала у мене дууже давно тому, що має не трендовий колір, але для образу бімбо ідеально підходить. Це помада Oriflame у відтінку Orchid Organza.
Перед тим, як наносити продукти для губ, їх необхідно затонувати. Для контуру я використовую холодний нюдовий олівець, на олівець я пензликом додаю невелику кількість помади яскраво рожевого кольору. Так, як до цього ми затонували наші губи, то колір помади буде світлішим, саме таким, як нам і потрібно. І останній штрих – це прозорий блиск для губ, він може бути як з шимером, так і без, я використовую з шимером.
Для мене цей стиль це ніби як поєднання емо; гламуру нульових і чогось на межі з вульгарністю.
Мені дуже подобається образ який у мене вийшов, цей ме йкап – вайб тієї самої старшокласниці на яку всі дівчата школи хотіли бути схожими.
А як вам такий макіяж та повернення трендів?🎀
Коментарі (0)