Pierre Rene Lip Matic
Автоматичний олівець для губ
Привіт MakeupClub 🖤
Такий класний-чудовий, але його мало 😿
💔 Упаковка: в картонної коробочці-футліря, на якої є вся інфа про продукт. Це виглядає стильно, одразу заявляє про якість продукції даного бренду, але я за те, щоб позбавлятися зовнішньої упаковки, коли вона не потрібна 🤷♀️
🤎 Розмір: 15 см.
🤎 Матеріал: пластик.
💔 Об'єм: 0,4 г. - це дуже мало 😿, враховуючи ще один нюанс, про який напишу нижче.
🤎 Тон: 17 - самий коричневий з цієї серії.
🤎Формат олівця: автоматичний, не вимагає заточування. Також у олівця є прогумова частина, яка дозволяє краще утримувати та маневрувати їм – це прикольно.
🤎 Текстура: ніжна кремово-гелева.
🤎 Запаху немає.
🤎 Смаку теж.
💔 Формула: заявлено як водостійка, звичайно не змиється водою, але і тримається не намертво, як, наприклад, деякі матові помади.
🤎 Фініш: матовий, оксамитовий.
💔 Стійкість: як для водостійкого олівця, стійкість середня, тому що незважаючи на те, що може триматися на губах багато годин, згодом відшаровується на кордоні зі злизовою і частково після перекушування, але не критично, і звісно після жирної їжи потрібно оновити. Не віддруковується на кухлі.
🤎 Демакіяж: такі засоби зазвичай потребують двофазки, але я можу використовувати навіть звичайну міцелярку.
В роботі
🤎 ковзає на губах як масло;
🤎 гарно покриває без прогалин;
🤎 не залишає крихту;
💔 ломається, навіть коли холодний;
🤎 висока пігментація, повністю перекриває колір губ;
🤎 відмінно тушкується, фіксується десь через пів хвилини;
🤎 не розмазується протягом дня;
🤎 не сушить губи;
🤎 не підкреслює текстуру губ;
🤎 можна створити будь яку форму губ;
🤎 робить губи гладенькими;
🤎 можна використовувати як соло або як доповнення до помади;
🤎 товаришує з моїми помадами і блисками для губ;
🤎 не викликав подразнення.
*🤎 - ок,
**💔 - не ок.
Тон 17
Теплий беж, без рудого чи рожевого підтону. Цей відтінок класно підійшов би блакитнооким 😍
Це один із найюзабельних олівців для губ у моїй колекції. Відтінок дуже приємний, ніжний, що прикрашає моє обличчя, і сам олівець дуже зручний у використанні.
Також рекомендую від цього бренду офігенний ультратонкий маркер для брів https://club.makeup.com.ua/post/53581/
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)