Популярні бази під макіяж
Benefit. Bobbi Brown
Базами під макіяж я користуюсь дуже рідко, зазвичай використовую просто хороший зволожуючий крем. Але в моїй косметичці є дві бази, які мені дуже подобаються , та які я використовую тільки в особливих випадках, тому вони в мене в мініатюрах
Перша база - це затирка пор Benefit the porefessional. Об'єм 3 мл, виготовлено в США. Це силіконова база, яку я використовую лише на ті місця, де в мене є пори та незначні заломи. Використовується вона дуже економно, вистачає маленької краплинки, щоб затерти потрібне місце. Текстура легка, добре розподіляється, заповнюючи нерівності та розширені пори. Робить блюр-ефект. Тональний крем лягає дуже добре на цей праймер. Це моя палочка-виручалочк. До речі, в своєму складі вона також містить вітамін Е.
Друга база - це кремова основа Bobbi Brown vitamin enriched face base. Об'єм 7 мл, виготовлено в Англії.
База має дуже приємний цитрусовий аромат, текстура кремова, легка. Добре зволожує та пом'якшує шкіру. Будь-який тональний лягає просто чудово не неї. Цю базу полюбляє більшість візажистів. Вона містить в собі бета-каротин, вітамін а, вітамін е, вітамін с, грейпфрут, гіалуронову кислоту, каріте та пантенол. Тобто окрім декоративної функції, виконує також і доглядову. Ця база завжди є в моїй косметичці, беру мініатюри тому що користуюсь не дуже часто, а лише коли роблю повноцінний макіяж, який має протриматися увесь день , а інколи і вечір.
Коментарі (0)