Анастасія Фоміна

Глибоке занурення в красу цих кольорів🌊

Глибоке занурення в красу цих кольорів🌊

Купляючи давню хотілку у вигляді популярної палетки від Makeup Revolution,я обрала дуже нестандартну для себе палітру кольорів.Це палетка під назвою deep dive.Містяться в ній здебільшого темні відтінки синього,зеленого,блакитного та фіолетового.Я ніколи не робила собі макіяжі в таких кольорах,та і взагалі якось раніше в мене був неначе страх таких кольорів в макіяжі.Але в житті я шалено люблю темні відтінки і вирішила,що мені треба нарешті купити не банальну палетку з помаранчевими чи коричневими відтінками,і взяла цю красуню.

Отримавши палетку ,розкривши я одразу уявила у себе в голові декілька варіантів макіяжів з нею(вже два макіяжи я з нею публікувала).

Якщо говорити про якість,то скажу чесно мені особливо прям порівнювати ні з чим,бо я майже ніколи не купляла яскраві палетки,але мені якість вцілому сподобалася.

Палітра кольорів звичайно красива,багато варіацій макіяжів можна з нею зробити.

Сяючі відтінки по якості звичайно краще ніж матові,вони не осипається,м‘яко наносяться і до речі дуже добре тримаються.Саме яскраві бірюзові сяючі відтінки вразили мене по особливому.

Матові ж можуть сипатися та деякі кольори тушуються трохи брудно. Відтінки пігментовані,але на очах деякі відтінки виглядають не такими яскравими як на свотчах або в самій палетці.Але я пробувала наносити набиваючими рухами або вологим способом і пігментація була краще. До речі я наносила ці тіні на підложку з консилеру та пудри,можливо якщо наносити на спеціальну базу для тіней ,то результат кінцевий буде ще яскравіший. Ці тіні не тінтують,що має великий плюс,бо якось не хотілось би після чергового креативного макіяжу ходити з синіми повіками.

Вцілому,я задоволена цією палеткою,якщо ви хочете спробувати такі кольори ,то рекомендую.