saybeautyk

Дитячі засоби для купання

Це щось нереально класне, бо до мене потрапили засоби для купання від бренду Tink Kids, який нещодавно зʼявився на ринку.

Діток в мене немає🤭, але в чоловіка сильно суха дерматитна шкіра, тому такі мʼякі засоби я брала для нього, щоб не сильно сушили і були лагідними до шкіри.

Взяла два ідентичних засоби з різними ароматами - Gummy Bear та Bubble Gum.

Представлені вони у пузатих пляшках по 500 мл, з дозатором у вигляді кришки фліп-топ. Родзинкою дизайну є різні монстрики, зображені на пляшечках, що зовсім не лякають, а навпаки викликають посмішку і тепло 🥰

Консистенція у обох засобів гелева, середньої густоти, з невеликими вкрапленнями бульбашок. Піняться засоби гарно (враховуючи склад, то піноутворення взагалі шикарне) - ось тут показую детально, це при тому, що з мочалкою, наприклад, піна буде ще більш пишна і густа.

Пахне справжніми желейними ведмедиками з дитинства, зовсім не зі озер і не дратує рецептори, а навпаки дуже тихо і ніжно.

Цей аромат став фаворитом 🥰

Мені нагадує аромат жвачки хуба-буба, така була популярна вона десь у 2005-2010 роках) я постійно випрошувала, щоб мені її купили і зʼїдала пачку за раз чи два 🤣

Аромати дійсно такі легенькі, приємні, ідеальні для діток) не надто сильно подразнюють рецептори.

Але все ж засоби призначені для дітей віком від 3 років.

Засоби для купання від Tink не містять SLS, SLES та інших агресивних миючих речовин.

Вони мають основу з мʼяких ПАР (Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside) - всі вони безпечні для дітей, отримані з кокосу/кокосової олії. До того ж, формула також збалансована екстрактом листя алое (відновлення і регенерація), пантенолом (вітамін Б5) і гліцерином (компонент НЗФ, зволожувач).

Обидва засоби для купання можна використовувати і в якості гелю для душу, і як пінку для ванни, і як шампунь.

Універсально і зручно, не треба тримати багато баночок, тут все продумано і головне безпечно) справді гарно помʼякшує шкіру, не пересушує її до стану сухарика.

Чесно кажучи, для прямої проблеми, а саме сухі ділянки дерматиту на шкірі, ці засоби для купання підійшли ідеально і полегшили перебіг. Припускаю, що для дитячої ніжної шкіри також дані гелі гарно впишуться в рутину і будуть делікатно доглядати.

Тому ці засоби чудово підходять не лише діткам, а й дорослим дядям і тьотям, шкіра яких потребує не менш лагідного очищення, ніж дитяча.

З турботою про шкіру подбають монстрики з Tink Kids❤️

27 листопада, 2024
saybeautyk
27 листопада, 2024