НОВИНКИ! | Пар фумовані креми для рук Joko Blend
Sparkle, Miracle, Shine ✨| Вайб кожного крему детально
Ви уже бачили ці нові кремчики від Joko Blend? Я як їх побачила, я одразу обрала всі, бо я ще не пробувала гель для душу та лосьйони, бо не знала які аромати обрати, а тут вийшли такі креми, які точно підскажуть мені який аромат найулюбленіший обрати.
А вони ще й вийшли у вигляді новорічних упаковок, хіба ж це не краса? 😍
Опишу тут що я замітила, що їх об'єднує:
1. Пакування у вигляді прикраси на ялинку 🎄
2. Зображення Києва 😍 Я одразу впізнала Контрактову площу, їх будівлі та оглядове колесо 🎡 І новенький міст теж замітила)
3. Мінімалістичний дизайн крему - виглядає лаконічно та стильно, і гарно переданий настрій через кожен колір.
4. Металічний корпус та компактність - тут баланс практичності та міцності.
5. Консистенція - легка, але при цьому поживна, бо він основі ламелярної емульсії, що дозволяє швидко поглинатись і зволожувати шкіру.
6. Склад - у всіх кремчиках він однаковий, але що їх вирізняє - це відсутність мінеральної олії. Вони всі йдуть на основі жирних кислот та природніх масел, які дозволяють таким компонентам, як екстракти центели, жасміну, пантенолу, оліям аргани і макадамії проникати глибше у шкіру. Тому така комплектація забезпечує інтенсивніше зволоження.
Ось прикладу склад одного з кремчиків: Aqua (Water), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Phenyl Trimethicone, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea (Olive ) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Jasminum Officinale Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Glucose, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trietanolamine, Citronellol, Coumarin, Hexamethylindanopyran, Linalool, Pogostemon Cablin Oil, Trimethylcyclopentenyl Methylisopentenol.
А тепер розглянемо вайб і настрій кожного з них:
Крем для рук Vanilla Blossom Joko Blend 💗
Ніжний, солодкий, як ванільний десерт чи взбиті вершки 🍨
Але він не банальний, в нього є східні нотки завдяки амбрі та сандалу, кокосу я майже не відчуваю.
Піраміда аромату:
Верхні ноти: ваніль, кокос
Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка
Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево
Це аромат, який викликає апетит, щойно випечених круасанів з ванільним кремом, посипаних цукровою пудрою.
Крем для рук Spicy Vetiver Joko Blend 💚