Sofiia_Ts

НОВИНКИ! | Парфумовані креми для рук Joko Blend

Ви уже бачили ці нові кремчики від Joko Blend? Я як їх побачила, я одразу обрала всі, бо я ще не пробувала гель для душу та лосьйони, бо не знала які аромати обрати, а тут вийшли такі креми, які точно підскажуть мені який аромат найулюбленіший обрати.

А вони ще й вийшли у вигляді новорічних упаковок, хіба ж це не краса? 😍

Опишу тут що я замітила, що їх об'єднує:

1. Пакування у вигляді прикраси на ялинку 🎄

2. Зображення Києва 😍 Я одразу впізнала Контрактову площу, їх будівлі та оглядове колесо 🎡 І новенький міст теж замітила)

3. Мінімалістичний дизайн крему - виглядає лаконічно та стильно, і гарно переданий настрій через кожен колір.

4. Металічний корпус та компактність - тут баланс практичності та міцності.

5. Консистенція - легка, але при цьому поживна, бо він основі ламелярної емульсії, що дозволяє швидко поглинатись і зволожувати шкіру.

6. Склад - у всіх кремчиках він однаковий, але що їх вирізняє - це відсутність мінеральної олії. Вони всі йдуть на основі жирних кислот та природніх масел, які дозволяють таким компонентам, як екстракти центели, жасміну, пантенолу, оліям аргани і макадамії проникати глибше у шкіру. Тому така комплектація забезпечує інтенсивніше зволоження.

Ось прикладу склад одного з кремчиків: Aqua (Water), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Phenyl Trimethicone, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea (Olive ) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Jasminum Officinale Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Glucose, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trietanolamine, Citronellol, Coumarin, Hexamethylindanopyran, Linalool, Pogostemon Cablin Oil, Trimethylcyclopentenyl Methylisopentenol.

А тепер розглянемо вайб і настрій кожного з них:

Ніжний, солодкий, як ванільний десерт чи взбиті вершки 🍨

Але він не банальний, в нього є східні нотки завдяки амбрі та сандалу, кокосу я майже не відчуваю.

Піраміда аромату:

Верхні ноти: ваніль, кокос

Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка

Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Це аромат, який викликає апетит, щойно випечених круасанів з ванільним кремом, посипаних цукровою пудрою.

Пікантний та гострий спочатку, наче нарізаєш імбир, а потім додаєш його у свій улюблений ерл грей 🍵

Він не тримається одних нот як попередній, а постійно трансформується.

Як тільки наносиш, одразу пряність та імбир лоскоче тобі ніс, та східні нотки одразу дають про себе знати.

Але це потім перетворються у щось спокійне, гармонійне, зелений чай і з теплом деревини.

Піраміда аромату:

Верхні ноти: імбир, бергамот

Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн

Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Аромат точно унісекс, тому я можу його рекомендувати усім, особливо хто полюбляє свіжі, трав'яні та фужерні ноти.

Відкриваєте вінтажну дерев'яну шафу, і дістаєте із кишені улюбленого пальто матову помаду, яка пахне трояндами 🌹

Я би назвала його вінтажним, він в мене викликає почуття ностальгії за домом та за дитинством, коли я приходила в гості до бабусі з дідусем. Найбільш складний для мене аромат, але при цьому такий знайомий.

Піраміда аромату

Верхні ноти: перець, трояда, шафран

Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

Базові ноти: ваніль, суха амбра

Аромат поєднує у собі багато нот, але найбільше я відчуваю пікантність перцю, гіркоту деревини, квітковість троянди та солодкість ванілі. Вишуканий та незабутній, він вам здасться дуже знайомим та затишним, як поїздка додому 💔

Ці парфумовані креми Joko Blend - це справжня подорож, яка відкриває для вас різні грані ароматів, які захоплюють та дивують.

Обрати один справді важко, оскільки всі вони надзвичайно різні та захоплюючі, вони мене надихнули на створення цього контенту, тому надіюсь мені вдалось передати настрій та полегшити вам вибір ❤️

27 листопада, 2024
Sofiia_Ts
27 листопада, 2024