Ірина Нікітіна

Комбо з тональних засобів

Комбо з тональних засобів

Два моїх любимчика в макіяжі)

Тональна основа від бренду Dior по-справжньому освіжає обличчя. Вона створює глянцевий фініш із легким відблиском, який «оживляє» епідерміс та усуває всі ознаки втоми. Тональна основа стійка до вологи й пилу протягом 24 годин, змішую її в пропорціях 1/2 з зволожуючою тональною основою від Estee Lauder Futurist , яка має ще й спф захист 45, що немало важливо навіть тоді коли сонечко вже не світить так яскраво (тут так змішую тому що діор в мене дуже темний відтінок має, а есталаудер дуже світлий, по текстурі вони +- однакові, діор не такий рідкий)

Вони мають ідеальну рідку консистенцію (я особисто таке обожнюю) , що дає змогу нашаровувати тональні засоби, або ж робити їх супер легкими на обличчі)

Єдиний мінус тонального засобу від Estee Lauder Futurist - це те, що з флакону витікає тоналка якимось магічним образом і кришка всередині постійно маститься. Ну як би за такі кошти хотілося б щоб цей флакон виглядав красиво завжди)

А до Dior питань немає) якщо брати його як самостійний тон то особисто мені підходить відтінок 1,5)

27 листопада, 2024
27 листопада, 2024