Подарунковий варіант олійки для кутикули у найзручнішому форматі
💅🏻 Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon
Обожнюю олійки для кутикули Шеллі, тому коли побачила новинку, ще й у такому крутому дизайні, взяла без сумнівів. Нарешті можна таку і подарувати, зараз це дуже доречно 🎄
Картонне пакування у формі ялиночки з коміркою посередині, де і міститься «олівець» з олійкою.
Об‘єм засобу 3 мл.
Дозується олійка натиском на кнопку. Пензлик м‘який, ним приємно наносити й розподіляти засіб по кутикулі і нігтьовій пластині.
У своєму складі містить олії (мигдалю, макадаміі, виноградних кісточок, соняшника), які будуть живити шкіру й нігтьову пластину, а також вітамін Е, основна задача якого укріплювати та відновлювати нігті, а також він перешкоджає появі тріщин, розшарування.
Аромат просто казковий! Він нагадує затишний вечір напередодні Різдва у бабусі, яка от-от дістала запашний яблучний пиріг, щедро посипаний корицею. Тож пахне доволі смачно і натурально. До 20 хв залишається на пальчиках.
Я в захваті від олійок бренду загалом, а саме ця з ароматом яблучка підкорила моє серденько. Ну дуже доречна у холодну пору!
У свій час ці олійки допомогли відновити нігтьова пластину, зміцнити її і постійно підтримувати кутикулу у зволоженому стані.
Так само і зараз вони допомагають мені підтримувати нігті доглянутими.
Однозначно мастхев, маю такі у кожній сумочці! Мініатюрна, дієва, з крутим складом і приємним ароматом.
Коментарі (0)