Тепер це моя улюблена пудра
Chaban natural cosmetics
Я маю жирну шкіру. Особливо ця жирність помітна літом...я використовую і матувальні серветки, і пудру дуже багато разів на день.
Тому такий вид косметики в моїй косметичці буде завжди.
Але, підібрати таку пудру, яка б ідеально мутувала, не лягала маскою і не забивала пори, а ще й мала б ідеальний склад- дуже важко.
Та я, все- таки, змогла таку пудру знайти.
Це мінеральна пудра. Вона має ідеально досконалий склад. І вона одна ідеально матує мою шкіру.
Вона дуже легка, її взагалі не відчутно на обличчі.
І зовсім не забиває пори, не лягає маскою.
Я зменшила використання пудри протягом дня, бо ця пудра матує ідеально. Мені її навіть не потрібно поновлювати.
В складі слюда, яка дуже класно розгладжує шкіру, матує її, а частинки кремнію додатково підсвічують. Це створює ефект свіжої шкіри, ідеально вирівняної і розгладженої, яка не має дефектів.
Цю пудру наношу пензликом, вона не конфліктна і ідеально лягає на макіяж. А ще, не провалюється в зморшки.
Інколи я навіть просто наношу її на ямочки біля носа і т- зону...мені дуже подобається той ефект підсвічення. Виглядає дуже природньо і свіжо.
Висновок
Ця пудра для мене стявилась однією з кращих пудр, якими користувалася. Від неї я отримала ідеальне матування, " дихаючу" шкіру і рівний тон, ну і, підсвічення в вигляді бонусу.
Хто шукає пудру, яка буде ідеально працювати на жирній шкірі- щиро рекомендую.
Вона справді варта, щоб про неї говорили🌸.
Коментарі (0)