Діамант серед дезодорантів
Я людина, яка сильно потіє і найти класний дезодорант для мене ще той квест! Тому буду дуже рада розповісти про крутий натуральний засіб, який чудово працює.
Насправді не кожен натуральний дезодорант може похвастатись ефективністю, але цей перевернув мою реальність.
Він чудовий в усіх планах: гарний склад, якісна дія, естетика, і аромат.
🌸Пахне неймовірно: білоквітковий, легкий , ніжний, не затьмарює запах парфумів. Але я би хотіла спробувати парфумований міст з таким ароматом 😍
🏅Він крутиться, завдяки чому можна закривати продукт, і це так зручно, вперше в мене такий формат, класно.
Давайте поговоримо про ефективність:
- Висихає доволі швидко, за рахунок чого не залишає білих слідів чи липкості. Дуже комфортний і приємний на тілі.
- Дійсно чудово допомагає від запаху і виділення поту. Я забулась і спочатку намастилась дезодорантом, а потім вирішила зробити зарядку)) І все ідеально, тест драйв він пройшов. Також був доволі насичений день, і цей засіб допоміг мені його пробути з комфортом.
- Шкіра суха і крім того ще й ніжна. Він не подразнює і не викликає негативної реакції.
- Має натуральний склад, що дозволяє не закупорювати пори, тому він безпечний.
Дуже класний дезодорант, серед натуральних я не зустрічала настійльки потужного. Він задовільнив всі потреби людини з гіпергідрозом, крім того я не хвалюсь за своє здоров'я 😍 А цей естетичний дизайн і приємний аромат тільки приносять насолоду в користуванні.
Коментарі (0)