Vikulyk

Діамант серед дезодорантів

Насправді не кожен натуральний дезодорант може похвастатись ефективністю, але цей перевернув мою реальність.

Він чудовий в усіх планах: гарний склад, якісна дія, естетика, і аромат.

🌸Пахне неймовірно: білоквітковий, легкий , ніжний, не затьмарює запах парфумів. Але я би хотіла спробувати парфумований міст з таким ароматом 😍

🏅Він крутиться, завдяки чому можна закривати продукт, і це так зручно, вперше в мене такий формат, класно.

Давайте поговоримо про ефективність:

• Висихає доволі швидко, за рахунок чого не залишає білих слідів чи липкості. Дуже комфортний і приємний на тілі.
  • Дійсно чудово допомагає від запаху і виділення поту. Я забулась і спочатку намастилась дезодорантом, а потім вирішила зробити зарядку)) І все ідеально, тест драйв він пройшов. Також був доволі насичений день, і цей засіб допоміг мені його пробути з комфортом.
  • Шкіра суха і крім того ще й ніжна. Він не подразнює і не викликає негативної реакції.
  • Має натуральний склад, що дозволяє не закупорювати пори, тому він безпечний.

Дуже класний дезодорант, серед натуральних я не зустрічала настійльки потужного. Він задовільнив всі потреби людини з гіпергідрозом, крім того я не хвалюсь за своє здоров'я 😍 А цей естетичний дизайн і приємний аромат тільки приносять насолоду в користуванні.

27 листопада, 2024
Vikulyk
27 листопада, 2024