Шампунь Hadat Cosmetics Hydro Nourishing Moisture
Шампунь , який не вартує свої коштів…
Шампуні Hadat відомі своїми натуральними інгредієнтами та професійним доглядом за волоссям, підходячи як для домашнього використання, так і для салонів. Основна технологія бренду базується на комбінації морських водоростей, натуральних олій та екстрактів, які сприяють зволоженню, живленню та відновленню волосся.
🖤Зволожувальний шампунь для волосся
Hadat Cosmetics Hydro Nourishing Moisture
Чесно кажучі довго вагалася на придбання цього шампуню , ціна не маленька . Я користуюсь тільки профессійною косметикою і шампуні завжди чергую ! У мене пористе волосся по довжині і жирне біля коренів . Мию волосся раз у два дні(
🖤УПАКУВАННЯ
Шампунь був упакований у картонну коробку, що зустрічається досить рідко. Чорна коробка із золотистою емблемою бренду і білим текстом. Красиво. Усередині нас чекає пластикова баночка безпосередньо з самим продуктом.
Упаковка стильна. Класичний чорний колір, мінімальний дизайн.
🖤Консистенція
Консистенція у шампуню незвичайна: густа, щільна, злегка кремова.
Шампунь неймовірно м'який, я б навіть сказала занадто м'який.
Волосся після використання блискуче, щільне.
Волосся сильно жирніє біля коріння, через добу
🖤Аромат
Аромат Аромат-шикарний. Приємний, східний, залишається на волоссі, але при цьому не перебиває парфуми.
Волосся після шампуню легке , блискуче , але шампунь сильно розпушує волосся !
Ціна надто висока як для шампуню і в багатьох професійних брендах можна купити дешевше! І все ж таки задача шампуню , це очищення волосся !
У мене не виникло бажання брати засіб повторно. Щє напишу огляд на бальзам і маску цього бренду !
Коментарі (0)