Marinika_O

Враження про помади LN PRO

Хочу поділитися своїми враженнями про чудовий набір помад LN PRO, з яким я нещодавно мала нагоду познайомитись) Я протестувала їх усі - й залишилася дуже задоволена!

Насамперед, що мене приємно вразило – це текстура. Помади дуже м'які та приємні у використанні. Вони легко наносяться, не створюють "прогалин" і рівномірно покривають губи. А головне – вони не сушать губи. У мене досить чутлива шкіра, тому це для мене особливо важливо. Протягом дня губи залишаються зволоженими та виглядають доглянутими.

Ще один великий плюс – палітра відтінків. У наборі є як ніжні, нюдові кольори, які ідеально підійдуть для щоденного макіяжу, так і яскраві, насичені відтінки для вечірніх виходів або особливих випадків. Я вже встигла знайти своїх улюбленців – один нейтральний колір для денного макіяжу і один насичений ягідний для вечірніх заходів. Всі відтінки виглядають природно, підкреслюючи красу губ.

Окремо хочу сказати про відчуття на губах. Помади не створюють відчуття липкості або важкості, як це часто буває з іншими засобами. Навпаки, вони настільки легкі, що часом навіть забуваєш, що губи нафарбовані.

Загалом, цей набір став для мене справжньою знахідкою))

27 листопада, 2024
Marinika_O
27 листопада, 2024