Ksyposhka

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Але все одно були лайфхаки якими я користувалась, не сильно то вони і крінжові але повторювати то я вже точно не хочу 😅

✅Робила скраб для тіла і губ із цукру і оливкової олії,не можу сказати шо це прям поганий варіант,головне щоб алергії не було 😅

✅Маска з вівсянки і меда- класіка 🤌🏻

✅Крутити волосся на воду з цукром або пиво 😂

Колись нам з подругою приспічило на дачі пофоткатись і ми вирішили скористатися лайфхаком із молодості наших батьків.

Щяс і вас навчу 😂

Нарізаємо тканину довжиною см 15 ,ширина така щоб було зручно закручувати на неї волосся ,по принципу бігудів .

Розвели водичку з цукром ,на святе не зазіхнулися, шкода продукт переводити, тому взяли цукор😂

Береш локон ,вмокаєш в водичку і на оцю стрічку наматуєшь волосся і завязуєшь на бантик ,ходиш поки висохне і все 😁 Тримається по принципу лаку ,єдине краще не намагатись розчесувати 😅

Якщо сильно горить зробити кучері ,як нам тоді ,то лайфхак працює 😂

Нє благодаріте ,якщо хтось спробує на пиві і запише відео відгук ,відправлю подарунок 😂

✅Мити яєчними жовтками голову. Ну знаєте ,зараз ,я вам скажу ,не кожен може дозволити собі такий люксовий догляд 😂

Шикувала тільки в дитинстві 😂

✅Фарбування волосся буряковим соком. Якщо не змивати сік то волосся висохне і буде рожевим ,якщо звісно у вас світле волосся. І головне не шкодить волоссю!! 😁

Моя подруга ще фарбувала волосся зеленкою ,але зелений не мій колір тому це участь мене оминула ))

28 листопада, 2024
Ksyposhka
28 листопада, 2024