saybeautyk

Нарешті нормальний дезодорант)

Нарешті нормальний дезодорант)

Зізнаюсь чесно, мені важко знайти підходящий дезодорант.

Не сказати, що я прям сильно пітнію і обливаюсь, але ходжу доволі швидко і через це в активні дні потовиділення збільшується. Не всі дезодоранти з цим справляються, на жаль.

Раніше я постійно купувала Rexona Shower Fresh (саме в стіку), але зараз цього запаху немає ніде((

Також часто брала сухість пудри, але і її немає 🗿

Invisible Aqua я спробувала я у мами і прикарманила його собі)

Цей дезодорант у стіку, він твердий, жирнуватий, обʼєм - 40 мл.

Вистачає його дуууже надовго, при щоденному користуванні у мене це десь 4-5 місяців. Користуюсь лише вдень, слава Богу я змогла себе відучити від нанесення дезодоранту на ніч.

Аромат схожий на косметичний крем чи пудру, він свіжо-квітковий, мені якраз саме такі в дезодорантах і потрібні 👌інші не переношу.

Якщо для когось це важливо, то даний антиперспірант (хоча на мені він працює як класичний дезодорант, потовиділення не блокує) має в складі солі алюмінію. Я нормально до цього ставлюсь, не маю жодних нарікань.

Обожнюю стіки саме за те, що їм не треба сохнути - нанесла і можна одразу одягатись, це мега-зручно. Через це я терпіти не можу формат ролику, бо мене бісять мокрі пахви😬

Цей трохи лишає жирність, але я на неї не звертаю увагу і мені комфортно.

Пахви не пече і не сушить, якщо наносити одразу після гоління (ще один плюс стіків).

Білі сліди? В мене ніколи не було з цим проблем. Якщо вони і є, то мінімальні і лише на чорному одязі (я просто звикла обережно одягати саме чорні речі - наприклад, майки влітку). Все легко переться в пральній машинці (або на крайній випадок витирається вологою серветкою).

Він дає мені нормальний захист протягом дня, при надто активному русі під вечір запах поту трохи пробивається, але якщо день спокійний, то в цілому все ок і пахви просто мають запах дезодоранту.

Не скажу, що він став прямо таки ідеальним для мене - просто нормальний 👌радити можу, якщо ви любите саме формат дезодоранту у стіку.

28 листопада, 2024
saybeautyk
28 листопада, 2024