Досвід від жі нки, яка 2 роки годувала грудьми
Годувати грудьми доволі корисно, але що з ними робиться в плані зовнішнього вигляду-це вже інше питання.) Тому спробувати ліфтинг-крем для мене виявилось чудовою ідеєю.
Мої груди... так не ті, що колись, на них є розтяжки і вони дещо обвисли.) Тому з радістю спробувала спеціальний крем для боротьби з недоліками ніжної шкіри. Відвертий допис, та і такі потрібно нам жінкам.
Ефект тут дійсно є, навіть з першого разу можна помітити, але якщо користуватись постійно, то він вас приємно вразить. Створюється відчуття, що груди дійсно стають більш пружними і підтягнутими. Шкіра виглядає гладшою і рівномірнішою.
Я звичайно не фотографувала груди повністю, таяк не настільки смілива, тим паче це би треба було зробити досить відверто, а мене ледве вистачило на головне фото, і я думаю, чи не перебір 😂 тому повірте на слово.
Загалом я вірю в такі штуки і вони мені допомагають, звичайно це не пластична операція, проте ефект поступовий і непоганий.
Склад тут доволі безпечний, за спеціальною крутою методикою. Можна зі сміливістю наносити на ніжну шкіру, але оминати зону сосків. Доречі легкий масаж грудей доволі корисна штука, але досить легкий, крім того за таким ритуалом раджу їх заодно і перевіряти. Тому можна отримати і таку корисну звичку і заодно покрасити шкіру грудей.
Крем зразу дарує дуже приємні відчуття, він швидко вбирається, роблячи шкіру ніжною і гладенькою, вона зволожена і м'яка. Мені подобається ефект розслаблення, зазвичай мої груди дуже напружені, а після використання стає легше, що теж потішило, адже дискомфорт в ніжній зоні часто присутній, чого так і за діагнози писати не буду, вже колись був пост.)
Крем має зручний, видовжений дозатор і великий об'єм, вистачить на довго, тим паче зона грудей не така і велика в мене.
Текстура вміру густа і легко розприділяється, не залишаючи слідів. Проте зволоження, ця ніжність і розслабленість відчутні довго. Крем дарує ніжний аромат шкірі, він саме такий кремовий, свіжий.
Висновок. Гарний крем, який дійсно має ефект, він ідеально підходить для зони грудей і чудово за нею доглядає. Спробувати було цікаво і результат дійсно є. Бережіть себе❤️
Коментарі (0)