ksnklb

Black Honey

Black Honey
Black Honey

Цей бальзам-майже-помада вже легенда. У результаті всього шуму навколо нього, я й сама захотіла його спробувати, дивилась різні огляди, дуже сумнівалась щодо того, як цей відтінок буде виглядати на моїх губах. А потім побачила набір з цією мініатюрою і зрозуміла, що час спробувати.
Оскільки це бальзам з відтінком, то він напівпрозорий, відтінок червоний з коричневим натяком, через що він темний у стіку і дає на губах природний та при цьому насичений відтінок. Як то кажуть, як свої губи, тільки краще.

Black Honey
Black Honey
Black Honey

Додала фото з "голими" губами та нашарованим бальзамом, щоб можна було побачити різницю. Так, щоб отримати бажаний колір, можна нанести кілька шарів.
Оскільки бальзам напівпрозорий, то кінцевий відтінок залежить від природного кольору губ.
Загалом, мій кінцевий відтінок мене дуже влаштовує) він виходить наче рубіновим, соковитим, та при цьому є натяк на вишню.
На фото можна побачити, як саме утворюється такий ефект: вологий фініш+шар з відтінком трішки западає в тріщини губ, і лежить власне напівпрозорим.
На губах він відчувається комфортно, наче нічого не наносила майже) от невідчутний шар, навіть коли їх кілька взагалі, за це мені цей бальзам подобається, він точно не жирний.
Наноситься рівномірно, як бальзам, та якщо брати до уваги саме те, як лягає відтінок, то тут варто звернути увагу на стан губ: якщо вони сухі, то звісно, відтінок буде лежати нерівно.
Запах нагадує ретро помади, та не старі настояні, а свіжі, з солодкою та хімічною нотами.
У плані зволоження не все так добре, адже бальзам не зволожує губи і не перешкоджає їх сухості.
У складі є касторова олія, багато барвників, віск Euphorbia Cerifera, віск Copernicia cerifera.

Стійкість посередня, бальзам нормально виглядає на губах до першої чашки чаю, потім варто поновити.
Попри мінуси, плюси Almost Lipstick особисто для мене переважають, мені подобається цей відтінок та відчуття на губах, тому можливо, повторю даний набір, або придбаю великий формат у майбутньому.

А тепер про мініатюру) дуже рада, що я почала з неї, вона класна та зручна. На фото можна побачити витягнутий стік наповну, і це я вже нею активно користувалась. Об'єм мініатюри 1.2г, у той час, коли повний розмір – 1.9г.
Звісно, дизайн міньки не такий красивий, як повний формат (знаю-знаю, багато хто любить той флакон), у міні ж ми маємо червоний пластик.

28 листопада, 2024
ksnklb
28 листопада, 2024