Ігриста Малина | CHLOE Leau de Parfum Intense 2024
Все про Новинку Chloe та Бонусом опис аромату з Марафону подарунків Мейкап 💕
В серпні 2024 року вийшла нова версія Хлоя Інтенс , яка зібрала в одному флаконі вишуканість та святкові настрої у стилі бренду.
Чим пахне, яка стійкість та кому сподобається - читайте далі. 🌹
💕
Флакон аромату - у класичному стилі бренду, є фірмовий бантик, виглядає дуже гарно на туалетному столику.
Розпилення мяке, створює ароматку димку.
До речі, лосьйони бренду мають такий же дизайн, повторюючи флакон)
✨
Піраміда:
Верхня нота: Малина;
нота серця: Троянда;
ноти бази: Cashmeran і Кедр.
Піраміда досить скромна та проста, але звучання парфуму не вдає цієї скромності. 🤩
З перших секунд парфум звучить насичено, повністю відповідаючи назві "Інтенс", це пудрова Трояндова Малина .
🖤
Увага, ця Малина досить цікава та не схожа на інші, тому Малинові фанати, зверніть увагу на цей аромат.
У новому Ланкомі Еліксир також є малина, але вони кардинально різні, якщо в Ланкомі це кисільна така , трошки хімічна, малинка, то в Хлої ця малина немов натуральна, але зацукрована та одночасно заморожена, суха, неймовірно ароматна.
✨
З малиною стартує і троянда, пудрова, темна, злегка винна як просекко , якраз під колір бантику, з легкою помадною дрібкою. 💄
Не солодко, вишукано, дуже цікаво, аромат складно розібрати на конкретні ноти, та й не треба цього робити, а просто насолоджуватись цим парфумованим коконом. ✨
База деревяшечка, вона сучасна, але я не чую прям амброксану чи бакароїдних акордів, читала, що люди щось чуть з цього, але на мій ніс цього немає, хоча я люблю та обожнюю і амброксан, і бакароїдні мотиви)
🎆
Аромат нереально "сяючий" якщо можна так сказати, він не просто шепче щось на святковому, а співає голосно.
💫
Одразу можна уявити новорічні вечірки в ресторані, нічну атмосферу якогось заходу, де світять вогники, грає музика, люди гарно вдягені, у бокалах люкс-ігристе, повітря наповнено шикарним вайбом.
Це дійсно еліксир свята, в якому хочется бути і забутись, як то кажуть, настільки там класно)))
НЕ сподобається , якщо вам не підходять трояндові , малинові , пудрові аромати, бо цінним яскраво - виражені.
⭐️
А хто моніторить Марафон подарунків від Мейкап , то ось допис про сьогоднішній подарунок допис:
https://club.makeup.com.ua/post/46391/
🧡
Коментарі (0)