Tanserb

ColourPop Super Shock Shadow "I heart this"

Тіні Колорпоп супершок свого часу були майже легендою. Незвичайна текстура, величезна кількість відтінків і, звичайно, краса цих тіней – головна їх особливість. Відтінок "I heart this" увійшов у постійну колекцію. Хоча, багато відтінків супершоків лімітки

Думаю, багато хто знайомий з тінями формули Super Shock. Вони – хіт марки. Це спресовані, начебто сухі, тіні з незвичайною, немов мусовою текстурою. При натисканні пальчиком на рефіл, він злегка пружинить. Тіні цієї формули трохи вологі. Дуже цікава текстура. Ніде більше не зустрічала таку. І наносяться вони найкраще подушечкою пальця чи спонжем для тіней. Кисті їх набирають погано.

А ще, баночки з тінями Super Shock слід закривати щільно-щільно, щоб згодом тіні не висохли. До речі, у мене в колекції є чотири відтінки цих тіней, деяким більше 3-х років і поки всі зберегли свою первісну текстуру, ще ніякі не підсохли.

Відтінок "I heart this" досить універсальний. Він підійде під безліч макіяжів. Основа - тауп (сіро-бежевий) з безліччю найдрібнішого сріблястого шиммера.

Загальний ефект виходить світлий тауповий металік із сріблястим відблиском. Якщо хочете металевий ефект – наносите його щільним шаром, якщо легший, сяючий – наносьте тіні трохи. Як і всі супершоки тіні відмінно сяють на сонечку. У тіні виглядають скромніше. На сонці цей відтінок виглядає більш теплим, бежевим. А в тіні – скоріше сріблястим металіком.

І кілька варіантів макіяжу для наочності.

Фото зроблені і при денному світлі, і при штучному. При денному сяйво більш скромніше, а ось при штучному тіні дуже гарно сяють

Підсумок. Гарні сяйва, хоч і не унікальні. Я люблю такі використовувати на рухливу повіку як акцент. Цей відтінок полягає у постійній колекції Супершоків

28 листопада, 2024
Tanserb
28 листопада, 2024