Справжній компаньйон для тих, хто цінує ароматичний та зволожувальний ефект
Еліксир для ванни та душу «Бергамот і зелений чай» від Avon — гармонія природи та розкішного догляду.
Ви вже знаєте про мою любов до різноманітних засобів для душу. Інколи мені здається, що моя поличка не витримає цього навантаження, бо флакончики магічним чином з'являються в моїй ванній кімнаті. І як ви вже здогадалися - я знов придбала гель для душу, а точніше еліксир для ванни та душу від бренду Avon. Лінійка ароматів не велика, але досить цікава. Аромати чудово підходять саме на осінь. Я обрала бергамот та зелений чай.
Мені подобається дизайн лінійки Senses essence. Стильний флакон у темно коричневому кольорі, виглядає привабливо. Я використовую засіб виключно як гель для душу. Флакончик без дозатора, але є кришка зі зручним отвором. Засіб дозується легко.
Еліксир середньої густоти, прозорий. Гарно пінеться, економний. Можна використовувати як піну для ванни, у процесі прийняття ванни вона не осідає, а ніжний аромат приємно розслаблює та знімає втому. Засіб ароматизований ароматерапевтичними ефірними оліями.
Запах зі свіжими нотами, приємний, трохи солодкуватий, не нудотний і не різкий. Добре відчувається цитрусовий аромат бергамоту та трав'яний аромат зеленого чаю.
Завдяки ефірним оліям засіб не сушить шкіру. Після миття є приємне відчуття свіжості. Немає ніякого дискомфорту. Шкіра після процедури неймовірно гладка, м'яка та ніжна. Додаткове задоволення при прийнятті душу додає аромат. З ранку засіб чудово бадьорить, моментально змушує прокинутися і наповнює енергією.
Коментарі (0)