NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
857 - найпопулярніший у цій серії 👄
Привіт MakeupClub 🖤
Безумовно я хотіла його собі, особливо за всієї любові до нейтральних і холодних тонів. Хтось його вважає ідеальним, а я поки що не зупиняюся в пошуку того самого. Але цей красень не просто так заслуговує на окреме місце в моїй колекції.
🤎 Упаковка: у захисній плівці. Інфа про продукт є на налипці, яка йде в смітник із зовнішньою плівкою. Але на звороті олівця також присутня інфа про відтінок, місце виробництва і термін придатності олівця після розтину, що просто чудово, чому так всі не роблять?
Оформлення в чорному, з відповідним кінчиком кольору олівця, виконане стильно та симпатично. А написи за довгий час використання навіть не думають стиратися.
🤎 Розмір: 13,3 см.
🤎 Матеріал: дерево (сам олівець), пластик (ковпачок).
💔 Формат олівця: не автоматичний, вимагає заточування, при тому немає стругачки до нього. Мені такий формат не зручний, намагаюсь переходити з механіки на автомат 😌
🤎 Об'єм: 1,04 г.
🤎 Відтінок: 857 - Nude Beige - дуже цікавий тілесний 👌 (детально нижче)
🤎 Формула: веганська.
🤎 Текстура: кремова.
🤎 Запаху немає.
🤎 Смаку теж.
🤎 Фініш: матовий, оксамитовий.
💔 Стійкість: середня стійкість, з легким перекушуванням тримається ок, але все одно з'їдається протягом дня, якщо багато балакаєш, вимагає оновлення десь 1-2 рази на день, зате не друкується на кухлі.
🤎 Демакіяж: міцелярка.
В роботі
🤎 ковзає не як масло, в міру твердий та м'який. Їм можна промалювати чіткий контур і легко заповнити всю поверхню губ;
💔 покриває з прогалинами, це особливо видно на свотчи, але враховуючи світлий відтінок - на губах це зовсім не помітно;
💔 у кого свій пігмент губ дуже яскравий, саме цей відтінок його повністю не перекриє;
🤎 відмінно тушкується;
🤎 з його допомогою можна створити гарний градієнт на губах;
🤎 можна створити будь яку форму губ;
🤎 не залишає крихту;
🤎 не розмазується протягом дня;
🤎 не стянує і не сушить губи;
💔 але може підкреслювати текстуру губ, якщо вони не зволожені;
🤎 можна використовувати як соло або як доповнення до помади;
🤎 товаришує з моїми помадами і блисками для губ;
🤎 при промальовуванні та при заточуванні не ламається, а структура дерева не стає пухкою, що в свою чергу говорить про економну витрату;
🤎 не викликав подразнення.
*🤎 - ок,
**💔 - не ок.
Відтінок 857 - Nude Beige
Дуже цікавий відтінок. Він може по-різному виглядати в залежності від освітлення та з різними відтінками помад/ блисків. На руці він нейтральний, на губах може бути холодним сірим, нейтральним і навіть з теплим підтоном. Не думаю, що цей хамелеон своєю специфікою буде до вподоби всім, бо здебільшого очікують конкретний резульлат. Я не проти таких змін, це новий досвід.
857 - Nude Beige - це мій контуринг для губ. Він однаково добре виглядає як із рожевими помадами, так і з бежево-коричневими, і шикарно з чорними блисками 🥰
Розумію що олівчик має свої мінуси, але він робить таке з моїми губами... ніби то цукерка 💋
Не вважаю, що це саме той відтінок, який має бути у кожної в косметичці, але він дуже приємний, красиво створює губи, тому, як мені здається, не пожалкуєте, отримавши його.
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)