Dasha_Batalova

5 ароматів, які змінюють уявлення про стійкість і стиль

Я завжди була у захваті від парфумів і можливості гратися з ароматами, підбираючи їх під свій настрій і стиль. Для мене парфуми – це своєрідний одяг, який допомагає підкреслити індивідуальність, даруючи натхнення і неповторність кожного дня. Як справжній поціновувач нових вражень, я вирішила спробувати Discovery Set від Twinessense, який складається з п'яти мініатюр. Кожен з ароматів є вишуканою інтерпретацією легендарних композицій, і я із задоволенням хочу поділитися своїми враженнями.

Цей аромат відкривається яскравим поєднанням зеленого мандарину, базиліку та м'яти. Їх свіжість надає відчуття легкості, яке перетікає у квіткові акорди жасмину і апельсинового цвіту. У завершенні з'являються теплі нотки лабдануму, мускусу та ветиверу, що надають аромату стійкості та глибини. Це неймовірна інтерпретація Mandarino di Amalfi від Tom Ford, яка чудово передає атмосферу узбережжя Амальфі. Дуже цікавий та свіженький аромат!

Цей аромат – доволі цікавий, асоціюється зі справжньою солодкою казкою. Його початок сповнений ніжних нот цукрової вати, неролі та бергамоту, які створюють легку кокетливість. У серці розкривається поєднання жасмину, апельсинового цвіту та ірису, додаючи композиції витонченості. А фінальні акорди ванілі, мускусу та карамелі залишають теплий і довготривалий шлейф. Натхненням для цієї композиції став чарівний аромат Love Don't Be Shy від Kilian.

Як справжній поціновувач ваніл, я закохалася в цей аромат з першої ноти. Його відкриття – це багатство мадагаскарської ванілі, доповнене пряністю чорного перцю. У серці – амбра, сандалове дерево та жасмин, що надають тепла та інтенсивності. А базові ноти мускусу, бобів тонка і деревини створюють незабутній стійкий шлейф. Ця композиція – глибока інтерпретація Vanilla Sex від Tom Ford.

НЕ варто думати, що цей аромат буде нагадувати освічувач повітря для авто. НІ) Це аромат із розряду Дорогобогато)

Цей аромат зачаровує своєю класикою, яка оживає у нотах альдегідів, іланг-ілангу, неролі та цитрусових. У серці – квіткове розмаїття жасмину, троянди, конвалії та ірису, які підкреслюють його витонченість. Базові акорди ванілі, сандалового дерева, ветиверу та пачулі створюють стійкий і водночас теплий завершальний акорд. Це витончене переосмислення легендарного Chanel №5. Реально нагадує оригінал, тільки дещо м`якше на мені відчувається!

Цей аромат – справжня несподіванка. Його свіжий початок – це мандарин і імбир, які гармонійно поєднуються з серцем, наповненим фіалкою та безсмертником. А базові ноти замші, шафрану та мінеральних відтінків додають композиції глибини й унікальності. Він натхненний незабутнім Ganymede від Marc-Antoine Barrois.

Хочу доповнити, що цей аромат для сміливців та тих, хто дуууже любить експерементувати з ароматами від солодких, до свіжих.

Усі аромати вразили мене своєю стійкістю. Вранці, надухалась, пройшла насичений день, відвідала хамам, і навіть на наступний день на зап’ясті залишався аромат. Це свідчить про надзвичайну якість і ретельно підібрані компоненти. Мій фаворит наразі – композиція з ваніллю.

Азагалом, Twinessense для мене – це нове відкриття, яке допомагає створювати настрій і розкривати свою унікальність через різномаїття ароматів.

29 листопада, 2024
Dasha_Batalova
29 листопада, 2024