Дитяча піна для ванни "Bubble Gum" Tink Kids
"Мама, а наберемо сьогодні ванну з піною?" - таку фразу я чую все частіше з появою цієї баночки від Tink Kids.
Особисто я дууууже люблю приймати ванну, мене це розслабляє, заспокоює, взимку - зігріває. А для моєї доньки ванна - це окрім гігієни ще й ігровий майданчик, особливо з піною. І чому б не дарувати дитині таку просту доступну радість? Ціна на такий великий об'єм доступна кожному, особливо зараз акційна вартість 118 грн за 500 мл.
Про засіб
Дитина сприймає все візуально, і яскрава етикетка з добрим монстриком сподобається кожному (Єва цим чудикам дає імена).
Баночка зручна у використанні, засіб контрольовано дозується, має дуже приємний аромат солоденької жуйки.
Основні компоненти складу
Sodium Laureth Sulfate (SLES) - поверхнево-активна речовина (ПАР), яка забезпечує утворення піни та очищення. Менш агресивна, ніж Sodium Lauryl Sulfate (SLS).
Glycerin - зволожувач, що притягує вологу до шкіри, допомагаючи зберігати її м'якість і зволоженість.
Cocamidopropyl Betaine - м'який ПАР на основі кокосової олії. Підсилює піноутворення, одночасно пом'якшуючи дію агресивніших речовин.
Sorbitol - зволожуючий агент, який підтримує шкіру у зволоженому стані.
PEG-7 Glyceryl Cocoate - пом'якшувач, який допомагає запобігти пересушуванню шкіри.
Coco-Glucoside - м'який очищувач, який підходить для чутливої шкіри.
Allantoin - компонент, що заспокоює шкіру, зменшує подразнення та сприяє її регенерації.
Hydrolyzed Milk Protein - протеїни молока, які мають живильну та зволожуючу дію.
Рослинні компоненти
Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract
Екстракт череди, відомий заспокійливими, протизапальними та антисептичними властивостями.
Використання
У мене є стандартна схема використання: відкриваю кран максимально і в сильний струмінь води наливаю засіб, від бурхливого потоку починає самостійно створюватись піна. Піна утворюється шикарна, висока, "пухнаста" та довго тримається. При цьому всю ванну огортає приємний аромат.
Донька з величезним задоволенням грається в такій пінній ванні.
Коментарі (0)