Про Joko Blend Oil Elixir)
І я туди ж🤭
Насправді до олій на корені волосся я налаштована 50/50, практикували таке колись в дитинстві з мамою (то була олія репʼяха, звичайно ж). У свідомому віці я вже таке не наважувалась робити, тим паче наносити чисту, звичайну олію.
Але цієї осені мене спіткала проблема сильного випадіння, причому такого, що під час миття буквально весь злив у ванній забивається моїм волоссям. В мене завжди випадає більше волосся, ніж в інших, тому що моя густина щільна, але цього року якийсь апокаліпсис просто(
Тому побачивши купу відгуків на цей засіб, я вирішила спробувати, тим паче бренду Joko Blend я довіряю)
Олійка представлена у пластиковому флаконі з дозатором-помпою, хоча як на мене, то сюди б зручніше було зробити дозатор у вигляді довгого, тонкого носику, як на їх пілінгу (писала про нього тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/56236/ )
Обʼєм олійки 100 мл, враховуючи економічний розхід впевнена, що її вистачить надовго.
У складі тут багато натуральних олійок, зокрема такі, як авокадо, обліпихи, лопуха, льону і оливки, кісточок гранату. Їх функція в цьому засобі - помʼякшити шкіру голови, живлення волосяних цибулин (завдяки чому з часом відбудеться їх зміцнення), зменшення сухості і відновлення гладкості волосся по довжині.
Також є багато екстрактів, з яких коротко виділю екстракт імбиру, квітів календули, череди, кореню лопуху, розмарину і пижма.
Календула, череда і пижмо славляться своїми заспокійливими властивостями і всі, хто хоч трохи знається на лікарських травах про це в курсі.
Тому якщо є проблема з підвищеною сухістю чи свербінням, засіб в силах допомогти вирішити ці питання.
А от лопух, імбир і розмарин вже допомагають симулювати саме ріст волосся.
Текстура в неї жирненька і аромат мені нагадує рафіновану оливкову олію, ну в принципі все логічно)
Я спробувала цю олійку на собі декілька разів і вирішила, що є людина, якій вона більш потрібна - це моя мамуля, в якої часто лишиться шкіра голови, є сильне подразнення після фарбування і лупа.
В мене таких проблем немає, лиш випадіння, а от їй все ж таки необхідне додаткове живлення та помʼякшення шкіри голови, тому доля цієї олійки була вирішена)
Засіб потрібно наносити перед миттям на шкіру голови і тримати 15-20 хвилин, додатково бажано обмотувати голову теплим рушником. Олійка справді дуже гарно заспокоює подразнену шкіру, допомагає зменшити свербіння і болючість, якщо є ранки, наприклад.
А також ми вигадали ще один спосіб застосування - можливо, це на надто правильно, але в ситуації моєї мами просто необхідно.
Ми додаємо її у фарбу для волосся для того, щоб хоча б трохи попередити агресивну дію фарби на шкіру голови і запобігти подразненню.
Це дійсно працює, тому якщо фарба вам пече шкіру - можете сміливо користуватись лайфхаком😉
Насправді засіб універсальний і сподобався навіть мені, хоча крім випадіння проблем більше не маю, але все одно після тугих пучків, з якими я ходжу майже постійно, іноді хочеться розслабити шкіру голови і тут ця олійка якраз гарний помічник - можна нанести її на шкіру голови і зробити масаж 5-10 хвилин, що допоможе і розслабити шкіру, і стимулювати мікроциркуляцію і, відповідно, ріст волосся.
Головне після цього гарненько вимивати олійку з коренів сульфатними шампунями і, звичайно, застосувати періодично пілінг для шкіри голови, тому що олії все ж мають властивість забивати пори три тривалому використанні, а особливо на нормальному і жирному типах шкіри голови.
Коментарі (0)