Набір масок
Joko Blend Face Mask Multipack
Цей набір я замовила після тестування скінбар - я так морально вимучилась з їхніми масками, що мені захотілось це перекрити позитивними емоціями від масок, так як я вже пробувала деякі маски джоко - довго не сумнівалась. При використанні цих масок рекомендовано лягти та розслабитися. Залишки масок змиваю з обличчя гідролатом, лавандовою водою, або просто спонжем, змоченим у воді.
Склад набору:
🔵Маска гідрогелева календула - Joko Blend Beta-Carotene Calendula, 20 гр
🔵Маска гідрогелева волошкова- Joko Blend Cornflower Glow, 20 гр
🔵Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою , 20 гр
🔵Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера , 20 гр
🔵Біла глиняна маска для обличчя White Сlay Mask, 20 гр
🔵Ємність пластикова прозора, 1 шт
🔵Шпатель для замішування масок -1 шт.
Гідрогелева маска для обличчя з волошкою
Почнемо з фаворитів.
Призначення: відновлення, від подразнень, для сяяння, заспокоєння, звуження пор
основні інгредієнти: волошка, мочевина, пептиди
Joko Blend Cornflower Glow Hydrojelly Mask
Склад: Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Centaurea Cyanus Petals, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate (and) Lecithin (and) Glycerin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua / Water, Sodium Pyrophosphate, Fragrance.
Спосіб застосування:
не забуваємо, що маска наноситься на попередньо очищену шкіру, я ще додатково використовую сироватку під маску. Маски не розділяю.
Висипати весь вміст пакета в окрему суху ємність. Додайте 70 г ( у мене йде десь 60) теплої води 20-22° С. Ретельно, протягом декількох хвилин, перемішайте маску до однорідної пастоподібної консистенції. Нанесіть маску за допомогою шпателя щільним шаром на все обличчя і шию. Можна наносити на зону очей. Залиште на 20-25 хвилин до повного висихання. Не змивайте водою. Зніміть одним шаром, починаючи з підборіддя до чола. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.
Ці сушені пелюстки волошок в саме серденько, дуже класна фішка бренду. Сподобалось, що маска застигає не занадто швидко і її можна спокійно нанести на все обличчя, губи, шию, а потім ще й шпательом розрівняти залишки. Легко зніфмається одним пластом.
Мені дуже подобається ця маска саме за візуал. Шкіра після неї сяє, стала пружною, вирівнявся тон. Залюбки повторюватиму.
Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою
Призначення: зволоження, пом'якшення
Основні інгредієнти: вітамін а, вітамін е, гіалуронова кислота, ромашка
Joko Blend Premium Alginate Mask
Склад:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Bidens Tripartita Extract, Chamomilla Recutita (Flower) Extract, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum, Melissa Officinalis Flower Oil.
Інструкції потрібно читати на кожній масці, бо у них змінюється кількість води та час витримування. Робимо все як в попередній: додаємо 40 – 50 г води 20 – 25 градусів. Ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. Залишаємо на 15-20 хвилин до повного висихання. Зняти маску одним шаром, починаючи від підборіддя до чола.
Маска мені сподобалась,після її використання обличчя стало гладеньким та свіжим, також додатково хочу відмітити аромат -це просто вау! повторюватиму, для мене це 10 з 10
Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера
Призначення: заспокоєння, зволоження, пом'якшення
Оновні активи: алое вера, вітамін а, вітамін е, зелений чай, камелія
Склад: Diatomaceous Earth, Calcium Sulfate,Sodium Alginate, Sorbitol, Aloe Vera Powder, Almond milk, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia sinensis Еxtract, Аloe Вarbadensis,Perfume.
Робимо все як в попередній: додаємо 40 – 50 г води 20 – 25 градусів. Ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. Залишаємо на 15-20 хвилин до повного висихання. Зняти маску одним шаром, починаючи від підборіддя до чола.
Після цієї маски у мене дуже заматована шкіра на вигляд, звужені пори.
Маска гідрогелева з календулою
Призначення: відновлення, від подразнень, живлення, зволоження
Активи: календула, ретинол
Joko Blend Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask
Склад: Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Calendula (Calendula officinalis) Powder, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Pyrophosphate, Retinol Palmitate, Fragrance
Цю маску робимо як першу, волошкову (знову ж таки - читаємо інструкцію). Додайте 70 г ( у мене йде десь 60) теплої води 20-22° С. Ретельно, протягом декількох хвилин, перемішайте маску до однорідної пастоподібної консистенції. Нанесіть маску за допомогою шпателя щільним шаром на все обличчя і шию. Можна наносити на зону очей. Залиште на 20-25 хвилин до повного висихання. Не змивайте водою. Зніміть одним шаром, починаючи з підборіддя до чола.
Маска сподобалась, цікавий варіант для різноманіття, непогано освіжає і вирівнює тон, але волошка більше сподобалась.
Біла глиняна маска для обличчя
Призначення: відбілювання, очищення
Активи: глина, гіалуронова кислота
Joko Blend White Clay Mask
Склад: біла глина (каолін), альгінат натрію, гуарова камедь, перлова пудра, алантоїн, вітамін Е, гіалуронова кислота, екстракт ванілі.
Ось тут прям дуууже уважно читаємо інструкцію! 10 г маски розводиться в 10 г води! Нанесіть на Т-зону (я наношу на все обличчя). Залишаємо маску на 10-15 хвилин (бажано, щоб маска висохнула повністю), змиваємо теплою водою. Після завершення процедури на обличчя можна буде нанести зволожувальний крем.
Макска сподобалась по дії: тонізує, вирівнює тон шкіри, ефективно усуває жирний блиск. Але не дуже подобається стільки змивати, за це я й не люблю глиняні маски. Хоча було цікаво спробувати. з білою глиною ще ніколи не мала справ.
Ось такий от набір і такі мої враження про нього - це чудова ідея на подарунок, прекрасний варіант для першого знайомства з такими масками, або масками саме цього бренду. Є бажання спробувати всі у них)
Коментарі (0)