Порожні пляшки листопада
Розхламлення
Цього місяцю у мене зовсім мало порожніх пляшечок, половину викинула у відпустці, але все одно є, що показати.
Деякі засоби вже не вперше пробую.
- Ензимна пудра isntree. Обожнюю і буду повторювати однозначно. М'яка, є можливість спробувати в саше і гарно очищує.
- Крем для очей mary&may. Сподобався, але я не дуже люблю саме формат крему для очей. Можливо колись повторю.
- Маски tenzero. Базові, але чогось не вистачило, занадто слабкі. Думаю, що не повторю.
- Маска Frudia з авокадо. Маю ще таких 3 штуки, приємні, класно зволожують. Буде на них окремий допис.
- Маска koelf ice-pop. Як гідрогелева клас, але есенціі замало. Не повторю.
- Пробник парфумів biblioteque de parfum. Занадто слабка стійкість, аромат цікавий, але не більше. Не повторю.
- Зволожуючий шампунь lador. Це уже друга пляшечка, але він мені дуже набрид, хотіла щоб скоріше закінчився. Базовий, промиває непогано, аромат сподобався, але не повторю точно.
- Ultra hair skin nails+biotin. Хороше дозування, але вдень 3 таблетки, тому прийом всього 20 днів. Але склад дуже хороший. Можливо повторю.
- Омега від Now. Уже пʼю другу баночку. Хороший склад, дієві БАДи, буду повторювати.
- Гідрофільний бальзам Balea. Непоганий, але набрид формат бальзамів, і можна знайти щось цікавіше. Не повторю.
- Сироватка з азелаїнкою elements. Маю другу баночку. Нанесла на подразнення місце і отримала опік, хоча вміст азелаїнки не великий. Від Q+a краще. Не повторю.
- Тонер kaine. Хороший базовий тонер на холодну пору року. Можливо повторю.
- Сироватка для освітлення шкіри some by mi. Непогана, комфортна у використанні. Але не повторю бо хочу спробувати інші.
- Спф від beauty of joseon. Комфортний, з сяючим фінішем, хороший захист. Але використовую зараз багато інших спф і цей хотіла скоріше закінчити. Можливо повторю, і хочу спробувати їх інший новий.
Коментарі (0)