Чарівний подарунок від бренду TINK
Tink Make a Wish
Бренд TINK презентував чудову новинку до свят - подарунковий набір Tink Make a Wish. Пакування, наповнення подарунку створить справжню свят кову атмосферу та настрій рідним та близьким.
До подарункового боксику входять:
- Гель для душу Make a Wish
- Лосьйон для тіла Make a Wish
- Вируюча пудра для ванни Make a Wish
Мені сподобалось, що всі три засоби однакового різдвяного, святкового дизайну та об'ємом 200мл.
Гель для душу Make a Wish
Ніжний, солодкий аромат яблучного пирога налаштовує на відпочинок та покращує настрій. Телий, затишний. В нього хочеться поринути і залишитись на всю зиму)))
Текстура характерна для гелів цього бренду, прозорий ароматний гель, утворює м'яку пінку, чудово очищає та не пересушує шкіру.
Містить у складі екстракт авокадо та мигдальну олію, що додає гелю доглядових властивостей.
Лосьйон для тіла Make a Wish
Легка, ніжна, вершкова текстура, молочного кольору. Лосьйон приємно розподіляється по тілу, даруючи не тільки приємний аромат, а й запобігає сухості та лущення шкіри.
Не утворює жирну плівку та швидко поглинається.
Зручний помповий дозатор видає достатньо засобу і користуватись таким дозатором завжди зручно.
Аромат тримається на тілі і зігріває своїм святковим настроєм.
Люблю такі сезонні лімітовані лосьйони, вони створюють дивовижну атмосферу.
Вируюча пудра для ванни Make a Wish
Це було для мене щось нове, що раніше не зустрічала таких штук для ванни.
Для прийняття ванни я розчиняю 100 г вируючої пудри у ванній.
Пудра починає вирувати при зануренні її у воду, утворює піну і так, це дуже схоже на джакузі. Якщо бомбочка розчиняється поступово, то пудра – вся одразу і це виглядає прикольно.
Засіб досить швидко розчиняється і виходить світло-рожева вода. Ванна при цьому не фарбується.
Аромат пудри приголомшливий – пахне дуже приємно, солодкими яблучками та пирогом.
І при використанні цей аромат поширюється за межі ванної кімнати.
Після такої розслаблюючої ванни шкіра тіла м'яка та зволожена, навіть не потрібен крем для тіла.
Набір Tink Make a Wish чудовий варіант презенту до свят, всі засоби чудово поєднуються і створюють гармонію затишку, тепла та піклування.
В наборі все продумано до найменших деталей. Пакування, аромат, доглядові властивості - все, що треба для створення святкової атмосфери та віри в маленькі дива.
Коментарі (0)