Astra BB cream
Найсвітліший відтінок
На цей BB я задивлялась давно. Протестивши відтінки мені сподобалась текстура. Я довго обирала між відтінками. Їх є 3, найсвітліший, medium та найтемніший. І коли 3 відтінок мені зовсім не підійшов би, то 1 та 2 здавались схожими.
Затестивши 2 я зрозуміла, що його фініш трохи віддає рудим, а ось перший Fair хоч і найсвітліший, але виглядає більш натуральним.
І ось настав день Х коли я нарешті його нанесла.
Перше, що мене вразило, це аромат. Це мій перший пахучий bb😅 Він пахне якоюсь солодкою ванніллю, але дуже приємно. Може не підійти тим хто не любить віддушк, але мені дуже зайшло.
Спочатку текстура була дуже темна і не звична(як видно на свотчах). Але він супер швидко підлаштовується під тон шкіри. Я нанесла не дуже багато.
Перекриття середнє, але думаю можна нанести і більше засобу. Хоча це найсвітліший тон, а я не зовсім білосніжка, але підійшов він ідеально.
Фініш тут сяючий і вологий і bb ніби зволожив шкіру. Зовсім не підкреслив шелушіння. За пів дня не скатавс, ніде не потік, ідеально і комфортно на обличчі. Дає дійсно здорове сяйво шкірі і рівний гарний тон.
Ціна- близько 300 грн.
Можу сказати, що це дуже хороший bb для тих хто любить сяючу шкіру.
Коментарі (0)