Подарунковий набір Tink Magic Time
Як же я обожнюю коли бренди готують тематичні продукти до новорічних свят! А коли це ще й красиво упаковано і коштує бюджетно - це взагалі захват! В даному наборі зібрана найнеобхідніша база на холодний період - це крем для рук та бальзам для губ.
На коробочці одразу зображені продукти, мені це подобається адже зрозуміло, що тебе очікує всередині.
Деталі
Також мені подобається стрічка, за яку можна почепити цей набір на ялинку.
На звороті коробочки розписана вся потрібна інформація. Зручно оформлений верх, де відкривається коробка. Є наклейка - контроль першого відкриття.
Бальзам для губ
Оформлений він в стандартну м'яку тубу зі зручним аплікатором. За консистенцією плотний але на губах тане та лягає дуже комфортно. Одразу зволожує та живить губи. Доречі, солоденький на смак. Аромат неймовірний апельсиново-сололенько-пряний, це запах новорічних свят. Чудовий доглядовий бальзамчик на щодень.
Крем для рук
Він аналогічно оформлений в м'яку тубу, на носику має захисну фольговану мембрану. Консистенція не густа, формула легка і не жирна. Крем добре розподіляється, швидко вбирається без масного ефекту. Добре зволожує та швидко полегшує відчуття сухості.
Його аромат ідентичний до бальзаму але відчувається насиченіше, ці апельсинові нотки приємно ловити в повітрі від помаху рук.
Такий набір - чудовий подарунок для себе коханої або для близьких, подруг, колег.
Коментарі (0)