Ідеаль на повноцінна рутина для волосся від Dott
Парфумований шампунь для глибокого зволоження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою Dott
Або ж — як приборкати кучері правильним доглядом!
Якщо коротко, ці засоби не лише фантастично пахнуть, а й зачаровують розкішним дизайном. Вони буквально перетворюють моє волосся на шовк! Але хочу розповісти більше, щоб надихнути вас звернути увагу на цей український бренд.
У мене повна рутина для волосся від Dott: шампунь, бальзам і спрей. Ця трійця працює ідеально в тандемі: приборкує кучері, глибоко зволожує кожне пасмо й забезпечує відчуття абсолютної легкості та доглянутості.
Поговоримо про шампунь….
Шампунь прекрасно піниться і створює відчуття, ніби вже під час миття він зволожує волосся. Мої кучері стають помітно більш податливими ще на етапі очищення, що для мене справжня рідкість.
Парфумований шампунь від Dott – це справжня знахідка для тих, хто мріє про здорове, сяюче волосся та елегантний аромат. Завдяки формулі без сульфатів, він делікатно очищує, не пересушуючи шкіру голови, а гідролізований шовк і дві форми гіалуронової кислоти працюють над глибоким зволоженням і відновленням.
Шампунь утворює надніжну молочну піну..
Що ідеально очищує волосся.
Волосся стає гладеньким, міцним і блискучим, а легкий фужерно-деревний аромат з нотами кардамону, грейпфрутового чаю і ванілі додає образу завершеності. Ідеальний вибір для щоденного догляду та насолоди!
Але ж далі теж продовжується надзвичайний процес догляду за волоссям
В діло йде бальзам. Про нього я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/53864/ і одночасно хочу нагадати, що засіб допомагає боротися з посіченими кінчиками, що є для мене важливим аспектом. Легкий аромат залишається на волоссі тривалий час і додає догляду нотку вишуканості.
Ідеальний варіант для всіх, хто хоче зробити своє волосся живим, шовковистим та блискучим.
Далі я використовую спрей.. проте напишу про нього окремий пост 🩷 ось тут https://club.makeup.com.ua/post/58206/
Коментарі (0)