Враження від боксу
Lancaster та Weleda
Привіт! Цей боксик я отримала у подарунок, за участь в конкурсі - #hatnotbadmakeupclub !
У боксику мене чекали:
Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum
Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary
Почну зі свого фаворита - Моделювального крему для обличчя.
Крем представлен в зручній золотій баночці, об'ємом 15 мл.
Інформація від виробника:
Скульптуруючий крем, створений на основі революційної технології, поєднує в собі високоефективну суміш [ретинолу та ретиналю], кожен з яких інкапсульований в удосконалену систему доставки, що змінює форму [дипептидним комплексом]. Унікальна комбінація, покликана вийти за межі регенерації колагену та допомогти відновити функцію еластичних волокон. Доведено, що наша передова технологія збільшує вироблення еластину на 158% та колагенових волокон на 50%.
Текстура - дуже приємна до мого типу шкіри (жирний тип). Консистенція нагадує ламелярний крем або бальзам, білого кольору з жовтим підтоном. Дуже легко розподіляється по шкірі, вбирається протягом 5 хвилин, залишаючи природне сяйво, без відчуття жирності та плівки. Залишає бархатисто-м'який фініш. На дотик шкіра дуже дуже м'яка, напитана, та глибоко зволожена.
Аромат - легкий, свіжий, це суміш рослиних та квітково-пудрових нот. На шкірі не залишається.
За два тижня використання, отримала:
Зволожену та напитану шкіру
Крем надає помітний ліфтінг ефект
Трохи освітлює шкіру
Гарно розгладжує дрібні зморшки
Ніяких почервонінь або роздратованої шкіри я не отримала, вводила не обережно, бо в мене шкіра вже адаптована, але для тих, хто перший раз використовує ретинол, то раджу вводити постуво, та в маленькій кількості!
Дуже мені сподовся та підійшов, маю другу баночку, тож зроблю окремий допис, коли використаю дві!
10/10!
Ліпосомальна сироватка для обличчя
Сироватка одразу піднімає настрій своїм зовнішнім гарним видом! Гарна, яскрава пляшечка, кришечка ращом з лопаткою. Об'єм 10 мл.
Що каже виробник:
Наша революційна технологія, яка базується на запатентованих подвійних ліпосомальних ферментах відновлення шкіри, посилених новим активатором відновлення, прискорює швидкість клітинних механізмів самовідновлення, покращуючи якість шкіри.
Цей зволожуючий концентрат, що містить світловідбиваючі перлинні пігменти, миттєво надає шкірі сяйва, надаючи їй відчуття гладкості та омолодження. Ця потужна сироватка, що містить 5 мільярдів ліпосом у кожній краплі, зміцнює бар'єр шкіри, звужує пори, заспокоює чутливість і помітно зменшує перші ознаки старіння.
По текстурі - це дуже легкий гель, він аж бархатистий, дуже приємний. Легко розподіляється та миттєво вбирається в нуль. Залишає гарне сяйво. Сироватка зовсім невагома.
Аромат - яскраво виражений, мені нагадує мікс фруктов та троянди. Залишається на шкірі десь хвилин 20.
По дії:
Гарне зволоження
Потужне сяйво, аж з середини
Добре заспокоює шкіру, знімає почервоніння
На пори ніяк не вплинула
Комфортна текстура, ну аромат .... це вже суто індівідуальна історія.
Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину
Кажу одразу він працює! Навіть за два тижні, користуючись (чесно та відповідально) два рази на день, результат є! Звісно в мене, не відросло волосся на 10 см! Але значно, в рази зменшилось випадіння. На гребінці це дуже помітно!
Інформація від виробника:
Засіб збагачений цінними природними компонентами - він містить цілющий екстракт розмарину, натуральну витяжку з листя хрону і унікальний екстракт очітку пурпурного. Розмарин живить і зміцнює волосяні цибулини, активізуючи тим самим ріст волосся. Тонік нормалізує жировий баланс шкіри голови і сприятливо впливає на структуру нашого волосся, попереджаючи його ламкість і випадіння. Поєднуючись з натуральними ефірними оліями і гармонійно взаємодіючи, цілющі компоненти препарату тонізують шкіру голови і зміцнюють волосся, надаючи йому здорового сяйного вигляду.
Текстура - це "густа" водичка, прозорого кольору.
Аромат - мені дуже приємний, рослинний, переважно свіжий, насичений розмарин. Залишається на волоссі, десь годину.
Спосіб застосування:
Втирати в шкіру голови щоранку та вечір. Дуже легко, головне не пропускати. Роблю легкий масаж, відчувається легке тепло, ніякого печіння та почервоніння.
Тонік не бруднить волосся, та не пришвидшує миття голови.
Ще з приємного, він надає маленького об'єму волоссю.
Що мені не вистачає, так це якогось окремого дозатору, бо з пляшечки це не дуже зручно робити, і по кількості, не дуже зрозуміло!
Гадаю, що це буде не остання пляшечка. Поділюсь, ще враженнями після закінчення пляшечки. Але вже дуже радію результату!
Всім дякую за увагу 🖤
Коментарі (0)