alena.rosee

Найсмачніші ПрофуМіні сезону | Bottega Verde

Щоб ви розуміли який ажиотаж навколо цієї лімітованої колекцїї Боттега Верде , що в її рідній країні , Італії , ці парфуми викупили за тиждень по всім магазинам , а це ціла мережа по країні !

Я трошки побігала і знайшла всі , сьогодні їх підвезли на Мейкап і поки я пишу цей допис , половину наявності вже викупили .... то ж чим пахне ? 🤩 Читайте далі ✨

Це лімітована серія до Різдва , більше продаж не буде , випустив бренд 4 аромата і маючи великий досвід в парфумерії , можу сказати , що вони шикарні , особливо за цю ціну. Бо звучать так як зазначено виробникОм.

Немає дешевої бази , гарна стійкість , крутий формат.

Зараз розповіла про них в парі знайомих чатиків і на сайті ароматів стало ще менше 😁

І це я фанат гурманікі 🤭

Смачний масляний Панеттон - святкова випічка у будь - якому куточку Італії .

Аромат стартує солодким тістом та апельсиновими цукатами , які є у класичних рецептах Панеттонів, але з часом цитрусові акорди уходять і на шкірі залишається ванільно - масляна випічка.

Звучить дуже смачно , не тошнотно, ваніль делікатна .

🤩

Піраміда: апельсин , цедра, цукати, Амбра, деревяшки , мускус , ваніль

Не знаю хто як, я обожнюю торрони , це для мене нереально смачно , тому саме цей парфум мій фаворит 🤩

Аромат розкривається гучною горіховою нотою та молоком , згодом аромат стає більш молочним , на шкірі звучить справжнім святовим м'яким торроном 😋

🤩

Піраміда: бергамот , горіхи , рис , карамель, квіти, цукор, боби тонка , молоко , мускус

Шоколадний Аромат пахне саме молочною плиткою розтопленою в чашці, ще нагадує рідкий шоколад з пакетику , коли це не просто Какао, в саме Какао з ванільним молоком , хоч я не дуже таке люблю , але цей парфум звучить так смачно , що пшикаюсь ним часто , стійкість на одягу до прання )

🤩

Піраміда: бергамот, капучіно, горіх , темний шоколад , іланг - іланг , мускус , Пачулі , ваніль

Фісташку я не брала , бо маю схожі аромати в колекції , він схожий на фісташковий крем з круасана , а також нагадує Соль де жанейро класичні Бумбум в більш простій інтерпретації 😋

🤩

Піраміда: мигдаль , горіх , фісташка , геліотроп, квіти , Жасмін , сіль , сандал , ваніль , карамель.

Поки я писала цей допис , фісташки викупили і на Мейкап ))))

Тому хто любить таку гурманіку - біжіть на Мейкап 😁

29 листопада, 2024
alena.rosee
29 листопада, 2024