My Empty Bottles...
Чим порадував листопад? 🍁
Бюджетний шампунь із нової лінійки Elseve.
Це чудовий варіант для всіх типів: натурального, фарбованого волосся або волосся після косметичних процедур, таких як ботокс чи кератин, адже він не містить дешевих піноутворювачів (типу SLS). Склад м'який та збалансований. У лінійки дуже крутий аромат, і я залишилася задоволеною, адже шампунь не сплутує довжину, а навпаки, робить волосся м' якішим та розгладженим ✨
8/10
Кондиціонер з тієї ж лінійки Elseve
Текстура густенька, кремова, аромат чудовий. Однак для мене кондиціонування було недостатнім, і витрати засобу виявилися досить великими. Проте для своєї цінової категорії, гадаю, що супер! Адже в комплексі з шамню все ж таки волосся почало почувати себе краще! Для зручності, не вистачало помпового дозатора.
7/10
Шампунь-ванна від Kerastase
Прекрасний продукт із нової лінійки. Шампунь має класний аромат і він дуже економний: достатньо невеликої краплі, щоб утворити багато піни. Волосся промиває дуже класно, навіть трохи подовжує ефект свіжості, ьо з ним не так сильно жирніє моя жирна голова 😅 Склад безпечний, без дешевих піноутворювачів. Мені сподобалося, що його зручно брати з собою, і я часто це робила, власне кажучи. Засобом задоволена повністю, від якісного пакування до ефекту на волоссі!
9/10
Маска для обличчя від Sane
Це справжній мастхев! Маска добре освітлює обличчя, вирівнює тон і заспокоює шкіру. За свою ціну — це просто знахідка. Купуватиму ще не раз.
9/10
Прикро зізнаватися, але цього місяця у мене закінчилися майже всі улюблені засоби від українського бренду Mermade.
Пінка для душу з ароматом кокосу від Mermade 🥥
Це ніжний і ароматний продукт зі зручним дозатором. Мені дуже сподобався солодко-цукерковий аромат кокосу. Використовувати її було надзвичайно приємно, тому залишилася повністю задоволена.
9/10
Зволожуючий бальзам для губ Mermade (також кокосовий) 🥥
Незважаючи на термін придатності після відкриття (6 місяців), я користувалася ним рік, і формула не змінилася. Він чудово зволожує губи, особливо взимку, коли не хочеться наносити блиски чи помади. Бальзам залишився улюбленцем до останнього дня. Доречі, він солоденький на смак 🤤
9/10
Цукровий скраб для тіла з ароматом кавуна від Mermade 🍉
Цей продукт переносив мене думками на Херсонщину! Завдяки полуничним насінинкам у складі скраб прекрасно полірує шкіру та одночасно її зволожує. Аромат для деяких може здатися занадто насиченим, але я кожного разу отримувала задоволення.
8/10
Шампунь проти лупи та себорейного дерматиту IRALTONE
Купувала його в Іспанії, і він чудово допоміг мені боротися з лупою та себореєю. За кольором нагадує відому Сульсену, але, на відміну від неї, після цього шампуню волосся легко розчісується і стає дуже м'яким. Також він знімає свербіж і загоює рани вже після першого використання. Єдиний мінус – рідка консистенція; було б зручніше, якби додали помповий дозатор. У них ще є класний шампунь ждя жирного типу, хто має проблеми, вам точно його треба спробувати!
По дії 10/10
Чоловічий дезодорант від Garnier
Це улюблений засіб мого чоловіка і частіше всього саме дезодоранти Garnier зустрічаються на наших поличках. Ввн має приємний аромат, пахне справжнім чоловіком 🧔♂️і добре захищає від запаху поту.
8/10
Коментарі (0)