Закінчилось (листопад, 2024)
Привіт, чарівниці, цього місяця вирішила зібрати пусті ємності.
Перше, що в мене закінчилось це міцелярна вода Bioderma Sensibio H2O Micellar Solution, легендарний засіб наших часів. Заміну я не купувала, тому що ще раніше придбала рожеву міцелярну воду від Eveline, не чекаючи, доки Біодерма повністю закінчиться на випадок, якщо Евелін мені не підійде, але вона підійшла і в завданні зняття макіяжу виявилась нічим не гірше, хіба що вона не має тих заспокійливих властивостей, що має міцелярна вода Bioderma, однак заспокоєння шкіри я більше покладаю на подальші доглядові засоби (сироватки, креми, незмивні маски), а от зволожує міцелярна вода Евелін навіть краще за Біодерму, хоча я все одно змиваю міцелярні води. Коли в мене на полиці опинилось дві міцелярні води, рука тягнулась до Евелін, тож мені довелось сховати її, щоб використати Біодерму до кінця. Рожева міцелярна вода Eveline Cosmetics Facemed+ мене повністю влаштовує, єдине, що мені ще хотілось би, щоб її випускали в середньому об’ємі 200 або 250 мл.
Прийшла пора закінчувати рожевий гель для вмивання Bioderma Sensibio, котрий я купувала в травні, спершу я вмивалась ним двічі на добу, потім в мене з’явилась пінка для вмивання чутливої шкіри від Jole і цим гелем я стала вмиватись тільки ввечері. Коли експериментаторський дух призвів до появи кремової пінки Real Barrier, цей гель “став”, тому кремову пінку я відставила й вирішила використовувати гель для вечірнього вмивання в листопаді. З приходом холодів та введенням у догляд ретиналю з глюконалактоном таке вмивання стало для мене дещо надто інтенсивним, хоча я знаю, що гель для вмивання Bioderma Sensibio купують і саме на зиму. Гель дуже хороший, він не містить ароматизаторів, гарно змиває макіяж та не подразнює очі, добре піниться, економний у використанні, але я вже більше не можу його “добивати”, бо скидаю стару шкіру з ретиналем і скоро відрощу нову ще краще. На заміну лишилась класична пінка Jole з лінійки для чутливої шкіри та кремова пінка Real Barrier, яка, до речі, стала єдиним товаром, котрий я замовила собі на знижках Чорної п'ятниці, вже в повнорозмірі.
Закінчилось моє улюблене молочко для демакіяжу 2-в-1 від польського бренду гіпоалергенної косметики AA, класне молочко, в якому є екстракт центели та похідні центели. На заміну я нічого не брала, хоча мені подобається, коли в мене є молочко для демакіяжу без поверхнево-активних очищувальних компонентів, ним можна стерти макіяж по поверненню додому, а вже потім вмиватись і це зручно, але зараз в мене достатньо засобів очищення як таких і навряд я придбаю молочко раніше, ніж в мене закінчиться міцелярна вода, а якщо й придбаю, то швидше за все таке саме AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk, це молочко гарно змиває макіяж, не подразнює очі, а також якщо його змити просто водою немає відчуття, що молочко лишилось на шкірі й для мене це плюс, знайти саме таке молочко свого часу було непросто.
Мені хотілось закінчити заспокійливу ламелярну маску від Jole з центелою, тому що вона в мене була давно й вже підходив її термін для використання після відкриття, а жодного граму цього чудового продукту не мали пропасти. Ця маска це унікальний продукт, котрий заспокоює шкіру від роздратування, відновлює її та знижує нейрочутливість шкіри завдяки спеціальному пептиду в складі. Також в ній є глюконалактон, який делікатно відлущує та поступово шкіра набуває рівного рельєфу та сяяння. Маска працює дуже ефективно, її можна наносити товстим шаром, якщо проблема гостра, або тонким, як крем, змивати не потрібно. Я використовувала її економно й за потребою, тож мені її вистачило фактично на пів року. Зараз на заміну в мене є ламелярний крем з центелою, а нейрочутливість мене останнім часом не турбує. Маска нереально крута.
Закінчився мій перший крем для рук від Shelly, котрий в мене був на роботі, пусту ємність додому я не несла, це крем дл я рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії. Хороший крем, особливо якщо встигати його наносити, на заміну взяла різдвяний крем для рук теж від Shelly.
За звичкою викинула одразу й забула відкласти в пусті баночки сироватку з транексамовою кислотою Sane, вона не закінчилась, але мені трапилась сироватка в котрої вже підходив термін придатності, він був до грудня, тож коли вона почала підозріло мені пекти, я її викинула. Освітлююча сироватка з ретиналем Jole теж містить транексамову кислоту, тож зараз в мене лишилось три сироватки: на вечір або Jole з ретиналем або Hillary з центелою, я їх чергую, на ранок кремова сироватка Sane з пребіотиками, вона подобається мені тому що делікатно матує Т-зону і в той же час зволожує. Ще на ничці є пару грамів сироватки з центелою Real Barrier, котру я використовую вкупі з їх кремом, коли шкіра, бідненька, вже геть роздратована холодом на дворі.
Ось такі пусті баночки я можу нарешті викинути.
Коментарі (0)