Олеся К...🐠

Спрей для волосся. Проти випадіння.

Думаю що багато хто стикається з проблемою випадіння волосся. Мене ця проблема теж не обішла стороною. За відгуками вирішила спробувати спреї від випадіння волосся. І головне спреї наносити дуже просто і зручно. Взболтать. Розпиліть. Не змивати.

🇺🇦

🌿Mayur- Спрей натуральний від випадіння волосся з арганою.200мл.

Призначення: від випадіння волосся, відновлення, зволоження, зміцнення.

Інгредієнти \ склад: вітамін Е, В9, олія арганії, пантенол, протеїни пшениці.

🟢 Цілком безпечно (10)-WATER (Aqua), Hydrolyzed Wheat Protein, Argania Spinosа Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, вітамін Е (Tocopheryl Acetate), Panthenol, Д-пантенол(Panthenol), Folic Acid, Кокосова олія (Coconut Oil), Glyceryl Oleate

Безпечно (1)- Potassium Sorbate.

🟡Допустимо (1)- Parfum.

Написано від виробника все дуже красиво. Але єдине що робить це диво- злегка зміцнює коріння волосся і зменшує випадіння. Використовую спрей для профілактики від випадіння волосся. Запах не дуже мені подобається, добре що на довго не залишається. Спрей являє собою водичку, причому консистенція однорідна, хоча перед застосування, необхідно струсити флакончик.

Але якщо вам все ж потрібно потужний засіб то раджу звернутися до більш професійних засобів.

Призначення: відновлення, для блиску, тонізація, зволоження, для укріплення волосся.

Активні компоненти: амла, пантенол, протеїни, Вітамін Е, екстракт шикакай,

• Екстракт усьми «пробуджує» цибулини та зміцнює корені.
  • Екстракт кокоса відновлює структуру волосся.
  • Хна має яскраво виражені бактерицидні властивості.
  • Екстракт дерева нім робить волосся еластичним і доглянутим.

Спрей як допоміжний засіб від випадіння мені сподобався. Він зручний у використані і має приємний запах трав. Після регулярного використання, волосся реально стали менше випадати. Може збіг, але він коштує своїх грошей, тим більше за таку бюджетну ціну.

Дякую за увагу.🌿

30 листопада, 2024
Олеся К...🐠
30 листопада, 2024