Результат ШОКУВАВ
Натуральна олія для росту вій та брів від Reclaire 👀
Спочатку я від неї нічого не очікувала, але як же якісно і швидко мені вдалося з її допомогою відростити брови! Тепер вони густі і більш слухняні. Такими розкішними, густими і здоровими я їх ще ніколи не мала 🤩 В ії теж зазнали змін за час використання. Детальніше розповідаю далі.
Олійка має об‘єм 12 мл.
Невелика зручна туба, яка не займає багато місця. Вистачить надовго.
Щіточка доволі широка і пухнаста, однак наносити нею легко.
Склад безпечний, абсолютно натуральний, відносно короткий і лаконічний:
▫️ Ricinus Communis Seed Oil (Рицинова олія)
Стимулює ріст волосся.
Пом'якшує та зміцнює волосся, сприяє їх
потовщенню.
▫️Simmondsia Chinensis Seed Oil (Олія жожоба)
Зволожує та живить шкіру і волосся.
Легка за текстурою, швидко вбирається, захищає від ламкості.
▫️ Isatis Tinctoria Seed Oil (Олія усьми)
Має антиоксидантні та протизапальні властивості.
Підтримує здоров'я волосяних фолікулів.
КОМПЛЕКС ВІТАМІНІВ:
▫️ Retinyl Palmitate (Вітамін А)
Стимулює оновлення клітин і покращує структуру волосин.
Підвищує еластичність шкіри навколо вій та брів.
▫️ Tocopheryl Acetate (Вітамін Е)
Антиоксидант, який захищає від вільних радикалів.
Зміцнює та захищає волосини від пошкоджень..
Отже, вона містить багатий комплекс натуральних олій, жирних кислот і вітамінів, які сприяють зміцненню, зволоженню та стимуляції росту вій та брів. Наявність антиоксидантів (вітамінів А, Е, F) забезпечує захист від пошкоджень, а синтетичний компонент BHT допомагає зберегти стабільність продукту.
ВРАЖЕННЯ. ДО/ПІСЛЯ
Цю олійку я наносила щодня перед сном на сухі вії та брови.
Спочатку було незвично, бо здавалося, що щіточка суха, однак на ніц насправді була достатня кількість продукту для використання.
Не викликала жодних неприємних відчуттів під час нанесення.
Текстура звичайна олійна, трішки жирнувата, але не тече і не потрапляє в очі.
Використовую її трішки більше місяця. За цей час шикарно відросли брови: волосин стало більше, вони щільніші і темніші. Як приємний бонус легкість в укладанні, волосинки дійсно стали піддатливішими, більш м‘якими.
За місяць я уже прибирала пінцетом деякі волосини за межею моєї форми брів.
Результат неймовірно крутий, я дуже задоволена! Бо такими розкішними свої брови ще не пам'ятаю. Для мене, світловолосої з тонкими світлими бровами такий ефект - приємний ШОК 🤩
Вії стали більш густими, з’явився незначний завиток, однак немає шаленої різниці у довжині. Так як мої вії від природи доволі довгі, такий результат мене теж влаштовує.
Єдине що не завжди зручно використовувати саме на вії на ніч, але можливо це лише моя особливість. У мене часто сльозяться очі, тоді олія змішується зі сльозами і викликає відчуття плівки аж до ранку до вмивання.
Продовжую використання олійки і далі, тільки не кожен день, а 2-4 рази на тиждень, а за бажанням частіше для підтримки результату 🤗
Коментарі (0)