Nivea | Мамин огляд на Cellular Expert
Serum | Eye & Lip Contour Cream
Нещодавно я розповідала, як мій тато тестував лінійку догляду від Nivea. Але ж, у нашій сім'ї неможливо обділити маму. Тому вона теж отримала стильну косметичку, наповнену засобами з лінійки Cellular Expert. І тепер мама з радістю готова поділитися своїми враженнями. Сьогодні розповімо про два засоби які справили дуже приємне враження.
NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER Serum
Оформлення засобу заслуговує на окрему увагу. Сироватка виглядає стильно і мінімалістично — прозорий флакон дозволяє бачити, скільки продукту залишилося. Піпетка дозволяє точно відміряти потрібну кількість засобу — зручно, економно і гігієнічно.
Коли мама почала користуватися цією сироваткою, одразу відзначила, наскільки вона легка за текстурою. Вона не залишає липкості або жирного блиску, а це для мене важливо, бо я часто наношу макіяж. Сироватка дуже швидко вбирається, буквально за хвилину, і шкіра стає приємно зволоженою та свіжою на дотик.
Через декілька тижнів використання мама сказала, що шкіра стала більш пружною, особливо в тих місцях, де є дрібні зморшки, наприклад, на щоках і біля носо-губних складок. Їй дуже сподобалося, що ця сироватка добре працює як основа під крем і не «конфліктує» з іншими засобами. Щоранку вона наносила кілька крапель після очищення обличчя, а потім денний крем.
Особливо мама відзначила, що взимку цей засіб став для неї справжнім порятунком. Завдяки гіалуроновій кислоті шкіра не пересихає, навіть коли на вулиці мороз або вдома працює опалення. Як вона сказала: «Шкіра наче ожила».
NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER Eye & Lip Contour
Компактний тюбик із тонким носиком не займає багато місця і легко поміщається навіть у маленьку косметичку.
Цей крем мама використовувала для догляду за найделікатнішими зонами – навколо очей і губ. Вона давно шукала щось, що допомогло б боротися з дрібними зморшками і зволожувало ці зони, і, здається, цей крем їй дуже підійшов.
Крем не жирний, але якщо нанести забагато, він може залишити легкий блиск, тому вона радить наносити зовсім трішки.
Мама наносила його вранці й увечері, і через декілька тижнів помітила, що зморшки під очима стали менш помітними, а шкіра навколо губ виглядає більш підтягнутою. Її улюбленим моментом було те, що крем миттєво вбирається, тому можна легко наносити макіяж зверху. Вона також сказала, що синці під очима і невеликі набряки зранку стали менш помітними.
Що ще важливо для мами – крем не викликав жодного подразнення, хоча її шкіра доволі чутлива.
Мама залишилася дуже задоволена цими двома засобами та вже включила їх до свого щоденного догляду. Якщо вас зацікавила лінійка Cellular Expert, не перемикайтеся, адже зовсім скоро ми поділимося враженнями про тандем кремів для обличчя з серії Cellular Expert.
Коментарі (0)