Прогулянка ранковим садом
Аромат кришталевої чистоти, фруктової свіжості та ніжних квітів
Цей парфум - як ковток свіжого повітря, таке враження, що на дворі літо, а я вийшла босоніж прогулятися по вологій від роси траві. Навколо дерева, їх плоди стиглі та соковиті, а на ганку тендітні квіти після дощу наповнюють повітря своїми ароматами...
Tender Manila має дуже чисте та прозоре звучання, але це не порошкова чистота, а саме природня. Починається аромат фруктовими акордами, зовсім трішки грейпфрутової терпкості доповнює звучання стиглої айви, але це не все - далі я чую цілу тарілку фруктів (які, до речі, не заявлені в піраміді): тут і яблучко, і грушева солодкість, і все це в прозорому обрамленні свіжих нот.
Далі починає розкриватись квітковий блок, виокремити конкретні квіти важко, адже звучить це досить ніжно та цільно. Жасмину я не чую, певно це саме гіацинт💠.
В базі парфум стає більш пудровим та округлим, створюючи навколо своєї власниці ореол мрійливості та затишку.
Для мене це аромат, в якому багато повітря та природної чистоти, йому пасує білий одяг, легкі локони на нюдовий макіяж. Він ідеально підійде на весну та літо, та навіть зараз він звучить дуже красиво, надаючи життєвого оптимізму та нагадуючи про справжню жіночу суть. Він буде доречним і для романтичного побачення, і для прогулянки парком та стане парфумерним якорем, що здатен покращити настрій навіть в дуже поганий день.
Ще мені надзвичайно подобається оформлення флаконів в Avenue та тоненьке розпилення - дійсно ніби хмаринка парфуму, що зливається зі шкірою😍. Стійкість на мені 2-3 години, далі відчувається близько до тіла, на одязі тримається довше. Але це зрозуміло, адже в композиції немає важких нот, які б забезпечували залізобетонну стійкість. Натомість тут дуже ніжне квітково-фруктове звучання, яке налаштовує мене на розслаблення та мрійливість♥️.
Коментарі (0)