Чи можуть ягідні аромати звучати дорого?
Відгук від ягідного парфманьяка))
Часто чую, що аромати з нотами ягід та фруктів - це "компоти", "варення" або і те, і інше разом🤣. І мені хочеться сказати - ви просто не пробували красиві ягоди в парфумерії! Вони можуть звучати дуже вишукано, коштовно і, не побоюсь цього слова - нішево. Сьогодні розповім як раз про такий екземпляр, а саме - про аромадифузор Oud and Berry від українського бренду Avenue des Parfums.
Піраміда виглядає так:
Початкова нота: Малина, Шипшина корична
Нота серця: Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Ладан, Мускус
Але відчувається композиція набагато цікавіше та багатогранніше😍. Для мене це ягоди, не кислі та при цьому не пересолоджені, це не джем, скоріше ноти свіжої малини та шипшини, замішані в трояндових пелюстках. І вся ця краса доповнена димно-смолистими акордами. Причому ніяких натяків на церкву, хоч маємо в базі ладан (та деяка медитативність та бажання сповільнитись притаманні цій композиції 🧘🏻♀️).
Звучання настільки виважене, дороге та самобутнє, що я б з задоволенням носила такі парфуми (хто б міг подумати, адже зазвичай уникаю ладану, а тут він настільки гармонійно вписаний в загальний ансамбль, що хочеться насолоджуватись ароматом знову і знову).
Оформлення дифузора доволі зручне і практичне: в пакуванні надійно закріплена пляшечка зі світло бордовою рідиною та 6 паличок, завдяки яким можна варіювати насиченість аромату.
Я використовую 3 палички - цього цілком достатньо, щоб кімната мала чудовий аромат, при цьому він не надто гучний, щоб заглушити мої парфуми.
Чесно кажучи, я побоювалась формулювання "уд" в назві, і як виявилось, дарма (дякуючи відгукам все ж ризикнула і закохалась в цю композицію ♥️). Тож, не поспішайте вішати ярлики на ягідні аромати, вони здатні здивувати та причарувати🥰.
Коментарі (0)