Аніта

Що замовила по рекомендаціям з клубу

Що замовила по рекомендаціям з клубу

Ох дівчата, кожного дня читаю ваші дописи і поповнюю свій список бажань засобами які тепер хочу спробувати.
Зробила невеличкі замовлення. Хочу з вами поділитися ❤️

В продовж двох місяців зустрічала на сторінці клубу огляди на масочки для волосся від Garnier Fructis. Взагалі з засобами цього бренду саме для волосся в мене не дуже склалося. Був неприємний досвід використання шампуню і тому я завжди обходила його стороною. Але в решті наважилася спробувати і придбала масочку. Чи зміниться моя думка - подивимося з часом використання.

Нещодавно познайомилася з брендом Joko blend, а саме з його чудовими масочками і мені дуже захотілося повторити найкрасивішу маску бренду - гідрогелева з волошкою.
https://club.makeup.com.ua/post/55618/
Вона на стільки естетично приваблива, що неможливо не повернутися до неї. І обрала ще одну нову - альгінатну маску із золотом. Теж від вас бачила дописи про неї і захотілося спробувати.

Давно поглядала на засоби від Tesori d'Oriente. Вагалася, що саме хочу спробувати. Ви вже знаєте про мою любов до різноманітних засобів для душу, тож вибір зупинила саме на гелі для душу. Буду знайомитися з цим брендом і засобом, враженням обов'язково поділюся.

В свій повсякденний макіяж мені захотілося додати трішки кольорів. А саме доповнити нюдову палітру для губ яскравими олівчиками. Обрала декілька від бренду Patricia Ledo. Раніше не користувалася такими, тож буде і з ними перше знайомство.

02 грудня, 2024
Аніта
02 грудня, 2024