Косметичні оновлення від Eveline
Я мало, що пробувала від цього бренду, але тепер шкодую..
Шкодую, що не користувалась цими засобами раніше
Про все по черзі, а переглянути відео нанесення ви можете в моєму тікток
Тональний крем Eveline Cosmetics Wonder Match
У мене у відтінку Light Medium 10
Я шукаю постійно тональну основу, що буде непогано перекривати але не сушити мою і так суху шкіру.
В складі тональної основи є вітамін С, гіалуронова кислота, силікон, вітамін Е, термальна вода
Тональний має дуже приємну текстуру, а також велику палітру відтінків та приємний косметичний аромат
Також мені подобається пакування, сам тональний в скляному флаконі зі зручним дозатором
Мій відтінок з легким жовтим підтоном, для білосніжок є світліший
Тримається тональний довго і не скочується, не підкреслює сухі ділянки
Консилер Eveline Cosmetics Wonder Match Coverage Creamy Concealer
Мої ранкові синці потребують маскування, а також я люблю робити ідеальне покриття, то ж, обрала для себе більш світлий відтінок консилеру, а саме 01 light
На моє здивування він абсолютно не скочується і гарно лягає на зону під очима, перекриття і висвітлення чудове. Він дістався мені по акції в подарунок і чесно, це найкраще, що я колись отримувала на акціях
Текстура доволі щільна, зручний аплікатор
Взагалі не відчувається на шкірі ні консилер, ні тон
На фото зверху тон, знизу консилер
Пудра Eveline Cosmetics Matt My Day Peach Loose Powder With Matt Intensive Complex Silky Smooth & Matttifing Effect
Дівчата, це розрив. У мене з пудрами завжди якісь нюанси, то жовта, то забиває пори, то неприємна текстура.
Я дуже сподівалась, шо ця пудра мені підійде, адже бананову дуже хвалять. Та для себе я обрала з персиком, і через аромат, і через колір.
І не прогадала. Вона чудово матує, тримає макіяж увесь день, гарно нею висвітлювати додатково зону під очима
Гель для брів Eveline Cosmetics Brow & Go Eyebrow Gel
У мене закінчилась ледь не вся косметика одразу, тому я оновила всю базу, але розумію, що все ж хочу ще туш і палетку для оформлення обличчя від Eveline
Варто розуміти, що мені важко знайти гарний гель, що буде добре тримати мої брови. Отже, цей гель я також отримала в подарунок і думала, що раптом буде не дуже, то нічого. Але я вже знаю, що повторю його ще і ще
Це неймовірний гель, окрім чудового естетичного вигляду він робить ефект ламінування. У нього не звична щіточка, але справді дуже зручна, схожого типу у мене була від Seventeen.
ПРО ГОЛОВНЕ
Я можу радити вам абсолютно кожен продукт, тому що я просто в захваті, з цим набором моє обличчя ніби має фотошоп в житті. І чому я раніше не користувалась косметикою цього бренду, хоча якщо і були якісь засоби,то мені все подобалось, але не був моїм улюбленим брендом.
Та тепер я хочу спробувати ще більше засобів і буду вдячна за поради, що варте уваги
А як вам ці засоби, якщо користувались?
Тихого вечора, дня і ночі 🫰🏻
Коментарі (0)