DARIIAKOVACH

Косметичні оновлення від Eveline

Шкодую, що не користувалась цими засобами раніше

Про все по черзі, а переглянути відео нанесення ви можете в моєму тікток

У мене у відтінку Light Medium 10

Я шукаю постійно тональну основу, що буде непогано перекривати але не сушити мою і так суху шкіру.

В складі тональної основи є вітамін С, гіалуронова кислота, силікон, вітамін Е, термальна вода

Тональний має дуже приємну текстуру, а також велику палітру відтінків та приємний косметичний аромат

Також мені подобається пакування, сам тональний в скляному флаконі зі зручним дозатором

Мій відтінок з легким жовтим підтоном, для білосніжок є світліший

Тримається тональний довго і не скочується, не підкреслює сухі ділянки

Мої ранкові синці потребують маскування, а також я люблю робити ідеальне покриття, то ж, обрала для себе більш світлий відтінок консилеру, а саме 01 light

На моє здивування він абсолютно не скочується і гарно лягає на зону під очима, перекриття і висвітлення чудове. Він дістався мені по акції в подарунок і чесно, це найкраще, що я колись отримувала на акціях

Текстура доволі щільна, зручний аплікатор

Взагалі не відчувається на шкірі ні консилер, ні тон

На фото зверху тон, знизу консилер

Дівчата, це розрив. У мене з пудрами завжди якісь нюанси, то жовта, то забиває пори, то неприємна текстура.

Я дуже сподівалась, шо ця пудра мені підійде, адже бананову дуже хвалять. Та для себе я обрала з персиком, і через аромат, і через колір.

І не прогадала. Вона чудово матує, тримає макіяж увесь день, гарно нею висвітлювати додатково зону під очима

У мене закінчилась ледь не вся косметика одразу, тому я оновила всю базу, але розумію, що все ж хочу ще туш і палетку для оформлення обличчя від Eveline

Варто розуміти, що мені важко знайти гарний гель, що буде добре тримати мої брови. Отже, цей гель я також отримала в подарунок і думала, що раптом буде не дуже, то нічого. Але я вже знаю, що повторю його ще і ще

Це неймовірний гель, окрім чудового естетичного вигляду він робить ефект ламінування. У нього не звична щіточка, але справді дуже зручна, схожого типу у мене була від Seventeen.

Я можу радити вам абсолютно кожен продукт, тому що я просто в захваті, з цим набором моє обличчя ніби має фотошоп в житті. І чому я раніше не користувалась косметикою цього бренду, хоча якщо і були якісь засоби,то мені все подобалось, але не був моїм улюбленим брендом.

Та тепер я хочу спробувати ще більше засобів і буду вдячна за поради, що варте уваги

А як вам ці засоби, якщо користувались?

Тихого вечора, дня і ночі 🫰🏻

01 грудня, 2024
DARIIAKOVACH
01 грудня, 2024