Maiolinka

Як я знайшла бюджетну альтернативу масці від Atache з чудовим ефектом

Все почалося з хвилі відгуків та відео в TikTok про популярну маску Atache. Чесно кажучи, я дуже захотіла спробувати цей засіб, але мій бюджет був не готовий до такої розкоші😁

Тому я вирішила шукати бюджетніші аналоги, уважно вивчаючи склад і відгуки.

Однак, попри всі зусилля, мені не вдалося знайти продукт, який би мене справді задовольнив, і я поступово забула про це бажання.

Поки якось не натрапила на косметику Byphasse в магазині і одразу звернула увагу на її мінімалістичний пастельний дизайн.

Одразу знайшла на Makeup, замовила, та почала користуватись.

1. Kaolin та Montmorillonite– дві види глини, що ефективно очищують пори, вбираючи надлишки жиру та токсини, зменшуючи запалення та покращуючи текстуру шкіри.

2. Barosma Betulina Leaf Extract– екстракт барасма з антисептичними властивостями, який допомагає боротися з акне та подразненнями.

3.Butylene Glycol та Glyceryl Stearate– зволожувачі, що забезпечують шкірі необхідну вологу і підтримують її м’якість після використання маски.

4. Titanium Dioxide– природний мінерал, що має протизапальні властивості та діє як фізичний фільтр від сонця.

5. Menthol– охолоджувальний компонент, який заспокоює шкіру та знімає роздратування.

6. Tocopherol (вітамін E)– потужний антиоксидант, що захищає шкіру від окислювальних процесів та сприяє її відновленню.

Ці інгредієнти працюють синергічно, забезпечуючи не лише очищення, але й заспокоювання, зволоження та захист шкіри від негативних факторів.

І це тільки частина складу, більше можна завжди подивитись в описі товару на Makeup( якщо зазначають), а також одразу перевірити, чи хороший склад.

Звичайно, в кожної людини особливі потреби, побажання до догляду, але сподіваюсь наступний опис допоможе визначитись, чи вам підходить продукт:

Маю комбіновану шкіру, схильну до недоліків, особливо у холодну пору року( шкіра пересушується, зʼявляються акне), влітку більш жирна.

Ця маска на всі пори року мені ідеально підходить, не жирнить та не пересушує шкіру.

- Текстура: Густа, з помітними фракціями для скрабування. Вона відмінно очищує шкіру, залишаючи відчуття свіжості після використання.

Але в кого чутлива шкіра, краще спробувати спочатку нанести на руку, або втриматись від цієї маски, обрати іншу серію.

- Аромат: Перший раз я відчула запах, який нагадує лікарню (не ту радянську, а сучасну приватну). Спочатку це не дуже подобалось, але згодом я зрозуміла, що аромат насправді має заспокійливий ефект, додаючи відчуття, що засіб "лікує" шкіру.

- Дієвість: Після використання шкіра дійсно виглядає очищеною, зволоженою та свіжею, без відчуття сухості. За рік використання маска не викликала жодних подразнень чи алергічних реакцій, навпаки, зменшила кількість акне, чого не сталося, коли я забувала її наносити.

- Ціна та економічність: Маска коштувала мені близько 200 грн за 150 мл, і цього об'єму вистачило на півтора роки при використанні 1-2 рази на тиждень( інколи пропускала тиждень-два)

Для мене ця маска стала найкращим засобом для підтримки чистоти шкіри.

Вона ідеально працює на проблемних ділянках, зокрема на носі, де часто з'являються чорні цятки. Після неї шкіра виглядає свіжою та доглянутою, і я більше не відчуваю потреби у дорогих продуктах, таких як маска Atache.

✅Наносити маску на попередньо очищену суху шкіру, масажними рухами та залишити на 15-20 хв( від себе рекомендую залишати максимум на 15 хв, бо потім достатньо сильно стягує + починає сипатись)

01 грудня, 2024
Maiolinka
01 грудня, 2024