guildenstern

плачемо чи платимо (а втім, яка різниця?)

це фіаско.

я навряд чи зможу їх використати до закінчення їхніх термінів придатності.

*перебільшений театральний схлип*

фіолетовий є одним з моїх улюблених кольорів, але насправді Makeup Revolution Satin Kiss Lipstick і Miyo Lip Me Lipstick Belladonna були куплені випадково - у пошуках чорної помади (про чорні помади дивись тут https://club.makeup.com.ua/post/58327/). це багатьом знайома історія, що починається словами: "Палітру надає виробник. Кольори можуть залежати від налаштувань Вашого монітора. Вибачте, але ми не можемо гарантувати відповідність фото". втім, у такій кількості, напевне, є свій шарм б'ютіголіка, яким я ніколи себе не вважала (але, може, пора ставити собі цей діагноз і миритися з реальністю моєї косметички 😔)

а тепер - по якості, відтінках і фаворитах

три з них - це помади типу drugstore (=дешево і сердито). у сша до такої косметики належать e.l.f. i nyx, а у нас, відповідно, цінові категорії зміщені в бік нижчих показників. при тому я цілком задоволена їхньою якістю; ruby rose metallic взагалі тримається, як штукатурка, а інша ruby rose смачненько пахне цитрусом і дає симпатичний ягідний відтінок, за який колеги назвали мене "відьмочкою")). світло-фіолетова lovit є чудовою зброєю в арсеналі man repellent, бо це дуже дивний неоновий колір (на фото, на жаль, не видно, але у неї бузковий відтінок)

три інших - це мій улюблений makeup revolution у відтінку boss, бренд miyo у відтінку 03 magica de spell (ця помада має неповторний бабусячий запах косметики і прикольну упаковку), та maybelline, яка очікувано мала б бути цементно-сірою, але фото із сайту ніколи не можна довіряти. тому це суперовий трупний бузок (я його так називаю) і один з моїх абсолютних фаворитів, по який рука тягнеться, коли хочеться малюватися, але не хочеться нічого придумувати і витрачати час.

отака трагікомедія у трьох актах. у коментарях розказуйте, чи є у вас косметичні засоби з однаковими функціями у багатьох екземплярах і чи жалкуєте ви про це)) 🥀

05 грудня, 2024
guildenstern
05 грудня, 2024